Tuorein sisältö

Martti Servo julkaisee huhtikuussa

18.02.2013 klo 16.40 | Luettu: 1399 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Martti Servo & Napander julkaisee keväällä kahdeksannen studioalbuminsa.

– Uusi albumimme on tiukasti ajassa kiinni oleva mutta samalla perinteitä kunnioittava teos. Ajan hammas ei pure meihin, koska meistä on vaikea saada pitävää otetta. Toiset tekevät mitä osaavat ja toiset tekevät mitä haluavat, mutta me teemme mitä sattuu, kertoo Martti Servo & Napanderin nokkamies Martti Servo.

Showtime!-niminen albumi julkaistaan 5. huhtikuuta, ja siinä on 13 uutta kappaletta. Ensimmäinen singlejulkaisu Reissuun lähden! on juuri lähtenyt radiosoittoon. Muita albumin lauluja ovat mm. ylistykset suomalaiselle koripallohistorialle, Kelan palveluille, timmille tiimimimmille ja Lontoon koolingille. Lisäksi mukana on mm. laulu polkupyöräonnettomuudesta ja epäilevästä appiukosta.

Martti Servo & Napanderin musiikkia kuullaan lähiaikoina myös Yleisradion uudessa TV-sarjassa Lomamatka 70-luvulle. Martti Servo & Napander on sekä säveltänyt että esittää sarjan musiikin, joka koostuu yli kahdestakymmenestä isommasta ja pienemmästä sävellyksestä. Näitä ei tulla kuulemaan kokonaisuudessaan mitä todennäköisimmin missään muualla kuin itse televisiosarjassa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Die Hard 5 myi pari ... John Williams tahtoo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova