Tuorein sisältö

Luc Bessonin toimintajännäriin "Fast & Furious" Walker

18.02.2013 klo 23.30 | Luettu: 1921 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Paul Walker on nähty viimeaikoina lähinnä hittisarjassa Fast & Furious. Onko Walker tähti, joka pärjää yksinään, sitä tullaan testaamaan. Äskettäin Walker kiinnitettiin Hitman-peleihin perustuvan toimintaelokuvan Agent 47 pääosaan. Hän tulee tähdittämään myös toimintajännäriä Brick Mansions.

Brick Mansions on uusi versio ranskalaiselokuvasta Banlieue 13 (joka tunnetaan myös nimillä 13th District, District 13 ja District B13). Uusi ja vanha versio ovat Luc Bessonin tuotantoa. Besson häärii myös kirjoittajana. Uuden version ohjaa Camille Delamarre, joka on toiminut useiden Bessonin tuotantojen leikkaajana.

Brick Mansions siirtää tapahtumat Ranskasta Yhdysvaltoihin. Walker näyttelee agenttia, joka soluttautuu alamaailmaan löytääkseen huumekauppiaan varastaman massatuhoaseen.

Alkuperäisen elokuvan tähti David Belle tulee esiintymään Walkerin rinnalla. Belle tunnetaan parkourin luojana, joten luonnollisesti hänen elokuvansa hyödyntävät hänen kykyjään. Belle näyttelee miestä, johon Walkerin hahmo joutuu turvautumaan pärjätäkseen alueella, jonka lempinimi on "Brick Mansions".

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Chris Hemsworth tähd... Ruisrock-viikonlopun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova