Tuorein sisältö

Guillermo del Torolta pari sanaa tulevista

19.02.2013 klo 20.40 | Luettu: 3446 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Guillermo del Toro suunnittelee noin kahtakymmentä leffaa yhtäaikaa. Jonakin päivänä hän saattaa ohjata muun muassa elokuvan Pacific Rim 2.

Ensimmäinen Pacific Rim saapuu teattereihin tänä kesänä. Del Toro kertoo ahkeroivansa jatko-osan käsikirjoituksen parissa kirjoittajakollegan kanssa. Del Toro ei tahdo kiirehtiä mahdollisen jatko-osan kanssa, vaan löytää idean, joka todella vie mytologiaa eteenpäin. Studio antaa del Torolle ja kumppaneille aikaa hengittää, ja he oppivat jatkuvasti lisää luomastaan maailmasta. Ensimmäisessä elokuvassa ihmiskunta taistelee jättiläisroboteilla jättiläishirviöitä vastaan.

Kuten on kerrottu, del Toron seuraava ohjaus on kummitusjännäri Crimson Peak. Del Toro kuvailee tarinaa hitusen tarkemmin. Puolet elokuvasta sijoittuu Yhdysvaltoihin ja toinen puoli rähjäiseen kartanoon Cumbriassa eli Pohjois-Englannissa. Vuosisata on vaihtumassa. Elokuva alkaa goottihenkisenä rakkaustarinana, mutta muuttuu synkemmäksi.

Elokuvan on tarkoitus rikkoa goottiromanssien ja kummitustarinoiden säännöt, tai: olla erittäin mukaansatempaava versio klassisesta romanttisesta tarinasta, jossa on aavemaisuutta ja tuulenlakaisemia maisemia, jotka ennakoivat päähenkilön kohtaloa.

Lähde: Total Film

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuka vain saa nyt ti... Osama Bin Ladenin ja... >

Keskustelut (3 viestiä)

Temppeli-elvis

19.02.2013 klo 22.40

Voi rähmä, Mountains of madness olisi ollut Del Toron hyppysissä jotain kosmista ja eeppistä. Noh Pacific Rim toimii toivottavasti pienenä lohtuna tässä tragediassa...
lainaa
Haza

20.02.2013 klo 12.46

Temppeli-elvis kirjoitti:
Voi rähmä, Mountains of madness olisi ollut Del Toron hyppysissä jotain kosmista ja eeppistä. Noh Pacific Rim toimii toivottavasti pienenä lohtuna tässä tragediassa...


Eiköhän Mountains of madness ole kans sieltä tulossa joskus. Elokuvan rahoittajilla oli ehtona että Pacific Rim pitäis ensin ohjata ja sen jälkeen voisi Mountains of madness olla mahdollinen. Nähtävästi Toro innostu gooteista enemmän mut eiköhän MoM ole vielä tulossa.

Mut uutiseen: Paljon on ainakin ideoita del Torolla. Sais herra keskittyä yhteen tarinaan ja hoitaa nää vanhat projektit pois alta. Ja on se hyvä huudella jatkoosaa elokuvalle jota ei ole vielä julkaistu, tulee floppaamaan pahasti vielä.
lainaa
heijaa

20.02.2013 klo 16.28

At the Mountains of Madness = Half Life 3
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova