Tuorein sisältö

Metallica vastaa erikoisjoukkojen sotilaan esittämiin kohuväitteisiin

20.02.2013 klo 07.20 | Luettu: 4758 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

USA:n laivaston erikoisjoukoissa Navy SEALissa toiminut sotilas, joka oli mukana tappamassa terroristijohtaja Osama bin Ladenia, kertoi tarinaansa taannoin Esquiren haastattelussa.

Esille otettiin myös Metallica-yhteys - erikoisjoukkojen mies myönsi joukkojen käyttäneen Metallican musiikkia kuulusteltavien "pehmittämiseen". Metallican biisien käytöstä oli kuitenkin luovuttu, koska bändi oli niin vaatinut. Orkesteri ei kuulemma halunnut edistää väkivaltaa.

- Ajattelin, että hei tyypit, teillä on levy nimeltään Kill 'Em All...

Metallica on katsonut asiakseen kommentoida jutusta noussutta kohua. Bändin jäsenet ovat vuosien saatossa erinäisissä haastatteluissa tuoneet esille suhtautuvansa asiaan yleisesti ottaen (ainakin lievästi) negatiivisesti, tuoreessa kannanotossa kielletään kuitenkin mahtikäskyn antaminen.

"Liittyen viime aikoina liikkuneisiin väitteisiin, joiden mukaan olisimme kieltäneet armeijaa käyttämästä musiikkiamme kuulusteltavien "pehmittämiseen". Emme ole missään vaiheessa antaneet minkäänlaista viestiä armeijan suuntaan kyseisessä asiassa".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kotimainen metallior... Led Zeppelinin tyypi... >

Keskustelut (2 viestiä)

Putte

20.02.2013 klo 08.07 9 tykkää tästä

Olisi suotavaa luoda uutissisältöä itse, eikä kopioida viikon vanhoja uutisia.
lainaa
Niinistöonpedofiili

20.02.2013 klo 13.49 3 tykkää tästä

Iteltä loppui alkuperäisen uutisen jälkeen Demon Hunterin kuuntelu.. Metallicaa en nyt ole vuosiin kuunnellutkaan. Bändi joka auttaa laittomissa kuulusteluissa/sotatoimissa on minulle yhtäkuin paskaa..
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova