Tuorein sisältö

Roger Rabbit ja Mikki Hiiri harkitsevat liittoutumista

20.02.2013 klo 15.15 | Luettu: 2380 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Alkuperäisen Roger Rabbit -romaanin kirjoittaja Gary K. Wolf kertoo elokuvasta, jota hän on mukana kehittelemässä. Työnimi on The Stooge. Kyseessä on WALL-E:n ja Toy Storyn henkeä tavoitteleva piirrosmusikaali, jota tähdittävät Roger Rabbit ja Mikki Hiiri.

Disney harkitsee parhaillaan, onko projektissa potentiaalia. Wolfin mukaan neuvotteluja käydään studion, tuottajien, kirjoittajien ja ohjaajien kesken. Konseptitaidetta on väsätty, mutta mikään ei ole varmaa.

Elokuvalla on joitakin yhtäläisyyksiä samannimiseen vuoden 1952 komediaan, jossa esiintyvät Dean Martin ja Jerry Lewis. Kyseessä ei kuitenkaan ole uusi versio. Tapahtumapaikkoihin kuuluu Disneyn huvipuistoista tuttuja alueita. Tarinassa esiintyy historiallisia henkilöitä kuten Walt Disney.

The Stooge on puhdas animaatioelokuva, eikä sillä ole mitään tekemistä alkuperäisen Roger Rabbit -elokuvan mahdollisen jatko-osan kanssa. Wolf tuumii, että täydellisessä (kaneihin keskittyvässä) maailmassa Disney tekee jatko-osan ja The Stoogen.

Alkuperäinen elokuva täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Tulossa on juhlajulkaisu ja kolmas Roger Rabbit -romaani Who Wacked Roger Rabbit? kirjailijalta itseltään.

Kaikelle tälle Wolf näyttää kahta peukkua, Roger näyttää kahta korvaa ja Jessica kuulemma hyväksyy tämän kaiken myös.

Lähde: Ain't it Cool News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Wesley Snipes vastaa... Uutta rakkausmetalli... >

Keskustelut (1 viestiä)

Klassikko

22.02.2013 klo 01.25 1 tykkää tästä

Who Framed Roger Rabbit oli loistoelokuva, joka olisi ansainnut jatko-osan, mutta toisaalta on ehkä parempi ettei mestariteosta turmeltu huonoilla jatko-osilla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova