Tuorein sisältö

Mark Hamill puhuu Tähtien sodasta

22.02.2013 klo 13.35 | Luettu: 3351 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mark Hamillin mukaan Star Wars -saagan jatkuminen on yllättävää ja jännittävää kuin kahdenkymmenen dollarin setelin löytäminen, kun pukeudut vanhoihin housuihin ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen.

Hamill ei sano, että hän on mukana. Sopimuksia ei ole allekirjoitettu, vaikka neuvotteluita on käyty. Alkuperäisille näyttelijöille kerrottiin jo hyvän aikaa sitten, että jos he eivät tahdo palata uusiin elokuviin, heidän hahmojaankaan ei niissä nähdä.

Hamill ja kumppanit odottavat tapaamista kirjoittaja Michael Arndtin ja tuottaja Kathleen Kennedyn kanssa. Tapaamista on lykätty kiireiden vuoksi.

Hamill kertoo, että hän saa enemmän tietoa uutisista kuin sisäpiiristä. Kun George Lucas kertoi hänelle suunnittelevansa uutta trilogiaa, Lucas jätti mainitsematta että hän myy firmansa Disneylle.

Hamill toivoo, että uudet elokuvat ovat humoristisia ja kepeitä hänen tähdittämiensä osien tavoin. Hän toivoo myös, ettei elokuvia tehdä kokonaan tietokoneella, vaan myös lavasteita hyödyntäen.

Hamill olettaa, että hänen hahmonsa on nykyään Obi-Wan Kenobin kaltainen taustavaikuttaja. Jo siinä vaiheessa kun Leia paljastui Luken siskoksi, Hamill uskoi, että Luke päätyy erakoksi erämaahaan pari robottia seuranaan.

Lähde: ETonline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< "Batman" ja "Bane" k... Megan Foxista ninjak... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pal

22.02.2013 klo 20.27

Anakinin ja luken aikusnäyttelijät ollut molemmet poskettoman huuonoja. Ehkä Hamill pykälää parempi selkeenä baby facena.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova