Tuorein sisältö

Huhu: Yön ritari Christian Bale kohtaa Teräsmiehen

04.03.2013 klo 13.00 | Luettu: 4410 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Latino Review jatkaa villien juorujen levittämistä:

Sivuston mukaan Batman-ohjaaja Christopher Nolan on ottanut komennon. Hän vastaa nykyään studion Warner Bros. elokuvista, jotka perustuvat DC:n supersankareihin (Batman, Teräsmies, Vihreä lyhty, jne). Aiemmin on kerrottu, että Warner tahtoi Nolanin ryhtyvän DC-elokuvien kummisedäksi, mutta Nolan suostui vain elokuvan Man of Steel tuottajaksi.

Latino Review väittää, että myös Man of Steel -ohjaaja Zack Snyder jatkaa tuottajana ja mahdollisesti ohjaajana näiden elokuvien parissa. Varsinainen skuuppi on se, että Nolan ja Snyder tahtovat tehdä elokuvan, jossa Christian Bale palaa Batmaniksi ja kohtaa Man of Steelin Teräsmiehen eli Henry Cavillin.

Aiemmin on ollut puhetta elokuvasta Justice League, jossa uusi Batman kohtaa Teräsmiehen ja muita sankareita. Tämä elokuva on alustavasti luvattu kesälle 2015, mutta on myös kerrottu, että suunnitelma etenee vasta kun on tiedossa miten hyvin Man of Steel menestyy.

Latino Review spekuloi, että kesän 2015 elokuva saattaa keskittyä pelkästään Batmaniin ja Teräsmieheen. Supersankariryhmään Justice League kuuluvat useimmat muutkin DC:n kuuluisimmista tykeistä.

Latino Review muistuttaa lopuksi, että he ovat ennenkin paljastaneet ensimmäisenä DC-uutisia ja joskus heidän uutisensa ovat olleet faktaa, vaikka muut sivustot ovat kumonneet ne omiin lähteisiinsä viitaten.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Neumann julkaisee uu... "Koskematon" ranskal... >

Keskustelut (4 viestiä)

Joo

04.03.2013 klo 14.11

No jos tämä huhu on totta niin mites se vaikuttaa sitten tuohon tulevaan Batman reboottiin? Nolanin Batman 4 ei tule tapahtumaan. Olisi aika typerää nähdä parin vuoden sisällä kaksi eri tyyppiä heilumassa Batmanin roolissa.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

04.03.2013 klo 14.27 3 tykkää tästä

Jos tämä huhu on totta, niin silloin ei ole syytä miksi Batman pitäisi buutata lähiaikoina. Moni on varmasti sitä mieltä, että Yön ritarin paluu oli selkeä päätös, mutta jos Batman revitään eläkkeeltä Teräsmiehen kaveriksi, niin helppohan hänelle on uusi sooloseikkailukin väsätä.
lainaa
peenis

04.03.2013 klo 16.52 11 tykkää tästä

Kuulostaa ihan tylsältä nähtyämme kun todellinen teräsmies (Bane) rikkoi Batmanin. Ja jos Teräsmies on yhtään sellainen kuin sen kuuluu olla niin eihän siinä ole silloin mitään järkeä kun teräsmiehelle ei voi tapahtua yhtään mitään. Paitsi jos Batman löytää jostain roskiksesta kryptoniittikiven ja tunkee sen teräsmiehen persiiseen ja peli on sillä selvä. Like i said: boring.
lainaa
dfjfdjfsdji

05.03.2013 klo 10.31 1 tykkää tästä

Lopetettiinko Burtonin Batman hänen lähdettyään? Eivät todellakaan reboottaa vaan jatkavat hyvämaineisella sarjalla kunnes maine on pilattu.

Mikään ei estä sitä että Josephista tulee uusi Batman hetkeksi tai Nightwing tms melkein Batman, mutta Bale joutuu palaamaan Teriksen seotessa. Paitsi ne jotka uskovat lopun olleen Alfredin hallusinaatio.

Ei tiedä millaiset psykologiset ongelmat ja realistiset rajat terikselle annetaan. lentokyvytön lasersilmätön 120 kiloa nostava teris vasta oliskin jotain
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova