Tuorein sisältö

Van Halen Euroopan kierrokselle

13.03.2013 klo 06.00 | Luettu: 2258 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Van Halenin David Lee Roth on radiohaastattelussa paljastanut bändin suuntaavan Euroopan kiertueelle. Tarkkoja päivämääriä joudutaan vielä odottamaan mutta kyseessä eivät ole kesäkeikat.

The Opie & Anthony Show:ssa Van Halen -vokalisti lupaili 50-60 keikkaa Pohjois-Amerikan ulkopuolella. Keikat ajoittuvat vuoden loppupuolelle, jonka jälkeen on luvassa jälleen USA:n keikkoja.

Löytyykö Suomesta riittävän suurta areenaa talvikaudelle...!

(Päivitys: Billboard.comin sivuilla bändin manageri Irving Azoff viilentää David Lee Rothin hehkuttamia kiertuekuvioita - Azoffin mukaan hän ei tiedä tulevasta Euroopan kiertueesta mitään!)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lordi julkisti Euroo... Kuudes Aisti julkist... >

Keskustelut (2 viestiä)

atomic_punk

13.03.2013 klo 08.24

http://www.billboard.com/biz/articles/news/touring/155171
lainaa
NoloDavid

14.03.2013 klo 00.29

Toivottavasti David Lee Roth on tauon aikana opetellut jälleen laulamaan ja kuunnellut vanhoja levyjä että muistaisi kuinka ne biisit menee... ettei Eddien tarvitsisi hävetä.

Tietenkin ääni muuttuu iän mukana, eikä Dave välttämättä kaikkiin kiekaisuihin enää pysty, mutta ei sekään kuulosta hyvältä, kun pitää improvisoida puolet biisistä ja vetää toinen puoli nuotin vierestä.

Olen aina pitänyt enemmän Van Halenista Rothin kanssa, mutta Rothin viimevuotisten live-esitysten perusteella Sammy Hagar oli erinomainen keulamies Van Halenille.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova