Tuorein sisältö

Chris Isaak joutuu vastaamaan oikeudessa työpaikkakiusatun roudarin syytteisiin

18.03.2013 klo 15.21 | Luettu: 1831 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Valoista vastuussa ollut kiertuetyöntekijä on nostanut syytteen huonosti hoidetusta syrjintätapauksesta, "työpaikkakiusaamisesta" ja aiheettomista potkuista.

Chris Isaak ehti vuosia nauttia Lane Hirschin työpanoksesta artistin kiertuekolonnassa. Oikeuteen menevä tapaus on seurausta seksuaalisesta syrjinnästä, joka kohdistui artistin kiertuehenkilökunnan taholta naispuolisiin roudareihin. Hirch yritti puuttua tilanteeseen mutta sai kokea olevansa tilanteessa yksin. Lopulta Hirch joutui itse "työpaikkakiusaamisen" uhriksi.

Hirsch todisti henkilökohtaisesti kahden roudarin kokemaa sanallista kyykytystä, jossa käytettiin kuulemma sanoja "bitch" ja "cunt". Hirch yritti useaan otteesen ottaa tapahtunutta puheeksi artistin kanssa mutta mitään ei tapahtunut - ongelmiin ei puututtu.

Lopulta Hirch joutui "oman pesän likaajana" kiertuehenkilökunnan hampaisiin - mies joutui kuuntelemaan monenlaisia solvauksia joka lopulta ura päättyi erottamiseen ilman erityistä syytä.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Helsinki Classic Fes... Edes Mahtava Oz ei p... >

Keskustelut (1 viestiä)

TeemuMilto

18.03.2013 klo 17.37

Tämä on ihan tavallista joka alalla. Toiset pyrkivät yhtä pahaan tekemällä sen piilossa. Kaikki riippuu arvovallasta muiden silmissä, jota kaikki tavoittelevat, paitsi Hirchin kaltaiset yksilöt. Virallisesti tämä kielletään, koska tämähän on luonnollista, eikä se lopu aikakaudesta riippumatta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova