Tuorein sisältö

Madonna hermostutti eläinaktivistit

28.11.2007 klo 09.58 | Luettu: 2496 kertaa | Teksti: Jarkko Rotstén

Popin kuningatar Madonna on saanut eläinaktivistit raivon valtaan värjäämällä lemmikkilampaitaan erivärisiksi saadakseen hyviä valokuvia. Maddy ja hänen miehensä Guy Ritchie ovat saaneet syytöksiä niskaansa värjättyään lampaansa siniseksi, pinkiksi, keltaiseksi sekä vihreäksi tulevan kirjan kuvitusta varten. Madonna ja Guy toppuuttelivat aktivisteja kertomalla värin lähteneen pesussa, eikä siitä ollut eläimille mitään haittaa.

Pariskunnan mukaan otokset tulevat uuteen Vogue Living: House, Gardens People -kirjaan. Kuvat ovat kunnianosoitus legendaariselle valokuvaajalle, Cecil Beatoninille.

RSPCA-liikke ei kuitenkaan hyväksy popparin toimia ja pelkääkin nyt tapauksen aiheuttavan suoranaisen lammasvärjäyksen sarjan, kun muut alkavat kopioimaan tähtien tempauksia. "Vaikka kyseisessä tapauksessa väri olisi ollutkin turvallista, eivät kopioijat välttämättä käytä turvallisia aineita", toteaa aktivistiliikkeen edustaja.

Lähde: Music-News

V2.fi | Jarkko Rotstén
< Amy Winehouse vankil... The Killers auttaa j... >

Keskustelut (2 viestiä)

firece

Rekisteröitynyt 13.10.2007

28.11.2007 klo 14.18

Olen jokseenkin eläinaktivistijen puolella. Tehköön itselleen mitä lystää. Vaikka tästä ei koitunut mitään pahaa lampaille niin tuskin se niiden mielestä kovin kiiva ollut. Miksihän ylipäätään madonnalla on lampaita?
lainaa
umppa

29.11.2007 klo 08.25

Eikös nuo itse ole värjänneet kettuja maailman sivu?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova