Tuorein sisältö

Pori Jazz julkisti laajan ohjelmistonsa

09.04.2013 klo 09.16 | Luettu: 1453 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pori Jazz on vuorossa jälleen 13.7 - 21.7. Tapahtuman ohjelmisto on julkaistu.

Festivaalilla on luvassa monipuolinen kokonaisuus musiikin legendoja, tähtiä ja nousevia kykyjä. Kirjurinluoto Arenalla paljon soulia, funkia ja rhythm & bluesia: Earth, Wind & Fire, John Legend, Bobby Womack, Steve Winwood, Bonnie Raitt, Eric Burdon & The Animals, Robert Cray Band, Vesa-Matti Loiri & Loiri All Stars, Amadou & Mariam ja Olly Murs.

LP48!:lla on tarjolla uutta ja vanhaa soulia ja hip hopia: Cody ChesnuTT, Kendrick Lamar, Lee Fields & The Expressions, U-Roy, Michael Kiwanuka, Jazzanova feat. Paul Randolph ja The Heavy.

Uusi Otava Factory -konserttiteltta keskittyy juurimusiikkiin ja soul/funkiin: The Fabulous Thunderbirds, Incognito, J. Karjalainen, Dalindèo ja Raappana & Sound Explosion Band.

Teatterissa, Ultra Music Nightissa ja jazzklubeilla on tarjolla monipuolista jazz-kattausta: McCoy Tynerin Latin Jazz All Stars, Dave Douglas Quintet, Iiro Rantala – Lars Danielsson – Wolfgang Haffner Super Trio, Bobo Stenson, Tim Hagans Quartet, Phronesis, Mâäk Spirit, Wanja Slavin ja Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana.

Lipunmyynti kaikkiin konsertteihin on käynnissä.

Pori Jazzin ohjelmistoa voit selailla täältä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Iron Maiden tekee ke... Provinssirock julkis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova