Tuorein sisältö

Harry Potter -ohjaajan Tarzan vaikeuksissa

11.04.2013 klo 21.45 | Luettu: 1787 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

David Yates ohjasi neljä Harry Potter -elokuvaa, joista jokainen menestyi mainiosti. Internetin elokuvatoimittajien klassisen logiikan mukaan tämä tarkoittaa sitä, että Yates saa seuraavaksi ohjata mitä hän haluaa. Ja totisesti: viime vuonna juoruttiin, että Warner Bros. on innokas jatkamaan yhteistyötä Yatesin kanssa tavalla tai toisella.

Niin tai näin, uusin juoru on se, että Yatesin ja Warnerin Tarzan-elokuva on vaikeuksissa. Sisäpiirilähteiden mukaan tuotantoa ei aloiteta ainakaan tänä vuonna toisin kuin alunperin suunniteltiin. Syynä saattaa olla liian iso budjetti, spekuloi uutislähde.

Asiaa harkitaan uudelleen ensi vuonna. Yates on toistaiseksi yhä mukana. Tarzaniksi tahdotaan Alexander Skarsgård, Janeksi Jessica Chastain ja etniseksi vahvistukseksi Jamie Foxx, mutta mitään ei ole kirjoitettu kiveen tällä haavaa.

Warner on perunut useita isoja elokuvia. Arthur & Lancelot ja Akira ovat tuoreita esimerkkejä tempusta. Studiolla on syytäkin olla varovainen, sillä muun muassa tuore jättifloppi Jack the Giant Slayer on sen tuotantoa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Fast & Furious 7 Saw... Uusi Kauhea kankkune... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova