Tuorein sisältö

Kultsan kasvojenkohotus valmis

15.04.2013 klo 09.36 | Luettu: 1343 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kultsa/Kulttis on kokenut kasvojenkohotuksen. Helsingin maineikas esiintymisareena, Kulttuuritalo, on läpikäynyt mittavan peruskorjaushankeen ja uusitun talon ensimmäinen, loppuunmyyty tapahtuma järjestettiin 13.4.2013.

Helsingin Kulttuuritalo on Alvar Aallon suunnittelema ja se valmistui alun perin vuonna 1958. Kultsan yli 1400-paikkainen Aalto-sali on nähnyt satoja huippuartisteja, esimerkkinä vaikkapa rockin ja popin sankareita Jimi Hendrixistä Queeniin, jazzin ja bluesin legendoja Ella Fitzgeraldista B.B. Kingiin ja klassisen musiikin tähtiä Cecilia Bartolista Karita Mattilaan.

- Remontti tehtiin alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen Museoviraston valvonnan alaisuudessa. Legendaarisessa Aalto-salissa järjestetään ohjelmaa ympäri vuoden, ja tarjonnassa on mukana mm. maailmantähtien ja kotimaisten huippunimien pop-, rock- ja viihdekonsertteja, klassisia konsertteja, gaalailtoja ja stand up -komiikkaa, kertoo toiminnanjohtaja Minna Nyman.

Syksyllä Kulttuuritalolla nähdään mm. Jethro Tullin Ian Andersson, joka keskittyy bändin maineikkaaseen albumiin Thick as a brick.

www.kulttuuritalo.fi/etusivu

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Children of Bodom ju... Weekend Festival lis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova