Tuorein sisältö

Chronicle 2 on 60-75% varmuudella hyvä leffa

16.04.2013 klo 18.45 | Luettu: 2932 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Löydetystä kuvamateriaalista" koostuva supersankarileffa Chronicle menestyi mainiosti viime vuonna. Jatko-osan kohtalosta on liikkunut ristiriitaisia tietoja.

Kirjoittaja Max Landis kertoo, että Chronicle 2 on takuuvarmasti tulossa. Siitä hän on 60-75% varma, että leffa tulee olemaan melko pirun hyvä.

Landis kertoo, että erään ikävän huhun laittoi liikkeelle hänen isänsä (tunnettu elokuvaohjaaja John Landis). Huhun mukaan Chronicle 2 on vaikeuksissa, koska studio tahtoo kertoa saman tarinan kahteen kertaan, vaikka tekijät tahtoisivat tehdä jotakin uutta. Landis toteaa, että eriävät mielipiteet ovat luonnollinen asia tässä vaiheessa. Hänen isänsä ei ole mukana tekemässä elokuvaa, eikä isän olisi pitänyt sanoa mitään.

Uusin versio jatko-osan käsikirjoituksesta on Landisin mukaan äärimmäisen synkkä. Studio pitää käsikirjoituksesta, mutta projekti jatkaa yhä kehittymistä.

Lähde: IGN

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Spider-Man-pahis Ele... Faces tarjoilee myös... >

Keskustelut (2 viestiä)

Happy

16.04.2013 klo 22.12

Olen halunnut pitkään nähdä Chroniclen ja myös sen jatko-osa kiinnostaa tavallaan. Mutta tuo, että uusin versio jatko-osan käsikirjoituksesta olisi "äärimmäisen synkkä", ei kuulosta kovin hyvältä.

En aio tuomita elokuvaa, kun en ole edes ensimmäistä elokuvaa vielä nähnyt, mutta mielestäni joissain elokuvissa synkkyys vedetään överiksi, esimerkkeinä toimivat hyvin uusimmat Batman-elokuvat, jotka ovat mielestäni varsin hyviä, mutta niiden ei tarvitsisi olla liian synkkiä (vaikka onhan niissä toki huumoriakin). Synkkyys toimii vain sopivina annoksina.

Sama ongelma esiintyi mielestäni myös hyllytetyssä Maverick Hunterissa, josta piti tulla uusi ja (pelikuvien mukaan) synkkä Mega Man- peli.

Mutta toivottavasti Chronicle 2:sta saataisiin sopivan vakava/synkkä, muttei kuitenkaan kuolemanvakavaa elokuvaa.
lainaa
Mordekeisari

17.04.2013 klo 06.30

En tiedä miksi sanasta synkkä on tullut vakavan elokuvan synonyymi. Aivan sama mistä, tai kenestä, elokuva kertoo, ollaan elokuvaa mainostamassa synkkänä jos se ei ole bing bäng bong sarjakuvahuumorikakkaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova