Tuorein sisältö

Black Sabbath -kitaristi Tony Iommi puhuu imusolmukesyövästään

17.04.2013 klo 11.26 | Luettu: 1805 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Birmingham Mailin haastattelussa Black Sabbath -kitaristi Tony Iommi on puhunut sairastamastaan imusolmukesyövästä. Iommi tiedotti sairaudestaan viime vuoden tammikuussa.

Iommin mukaan hänen vanha bandikaverinsa Ozzy Osbourne sai hänet lähtemään kipujen johdosta lääkärille. Diagnoosi oli Iommille suuri järkytys - kitaristi oli varma syövän vievän nopeasti hautaan.

- Mietin että se oli siinä, minulla on SE. Syöpä tarkoittaa minulle samaa kuin kuolema. Aloin "kirjoittaa tarinalleni pistettä". Mietin unettomina öinä, mitä minun pitäisi myydä ja heittää pois...aloin valmistautua loppuun. Kuka pitäisi puheen hautajaisissa ja minne minut haudattaisiin.

- Samaan aikaan mietin etten ole vielä valmis lähtemään. Jäljellä on vielä niin paljon tehtävää ja elämä on ihan kivaa.

- Elimistööni laitetaan vasta-aineita kuuden viikon välein, jotta syöpä pysyy kurissa. Tulevat kiertuepäivät on sovittu niin että pääsen aina tarvittaessa hoitoon.

Vasta-aineet liittyvät kemoterapiahoitoihin. Jokaisen session jälkeen tunnen itseni sairaaksi ja väsyneeksi - olen täydessä iskussa jälleen reilun viikon kuluttua.

- Tällä hetkellä oloni on ihan ok. Olen treenannut uusia biisejä ja levyttänyt ja oloni on ollut suhteellisen hyvä - välillä jopa mainio. Samalla levy ja tuleva Black Sabbath -kiertue ovat antaneet minulle aihetta katsoa eteenpäin.

- Lääkärien mukaan syöpä on hallittavissa.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vaihtoehtoisen rocki... Uriah Heep -tähti ke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova