Tuorein sisältö

Kalajoen juhannuksen artistinimet julkistettu

06.05.2013 klo 11.41 | Luettu: 1933 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kalajoen Juhannuksen nimet ovat selvillä. Kalajoen perinteinen juhannusjuhla käynnistyy torstaina 20.6. ja Hiekkasärkillä juhlitaan kolmena päivänä ja yönä paitsi eurodancen myös kotimaisen rap-, rock- ja pop-musiikin tahdissa.

Ohjelmaa täydentävät Lovex, Jannika B, Jontte Valosaari, Haloo Helsinki!, Poju, JVG, Lord Est, Juno, Uniikki, Kuningasidea, Majuri, Stepa, Brädi, Matti ja Nost3 & Protro sekä Youtube-palvelussa toimintansa aloittanut sketsi-, lyhytelokuva- ja huumorirap-yhtye Justimus Films. Kalajoen lavalle astuu myös maamme Euroviisuedustaja Krista Siegfrids.

Jo aikaisemmin julkistettuja nimiä ovat 2 Unlimited (HOL), Mr. President (GER), Daze (DEN), Popeda, Yö, Cheek, PMMP, Petri Nygård ja Karri Koira.

Myös ennakkoon on jo ohjelmaa. Kalajoen Juhannus Party Cruise starttaa Helsingin Länsiterminaalin laiturista perjantaina 1.6. ja tunnelmaan pääsee Juhannuksena Kalajoella nähtävän tanskalaisen Dazen toimesta. Laivalla nähdään myös Basic Element, DJ Proteus ja Daco Junior.

Lipunmyynti Kalajoen Juhannukseen on alkanut Lippupalvelussa ja Tiketissä. Liput risteilylle ovat nyt myynnissä osoitteessa www.tallinksilja.com.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lahden Summer Up lis... Lohjan Rantajameissa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova