Tuorein sisältö

WWE-painijat ovat hyvää pataa Hanna-Barbera-piirrettyjen kanssa

29.05.2013 klo 22.00 | Luettu: 2791 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viime vuonna kerrottiin uudesta Scooby-Doo-piirroselokuvasta, joka sijoittuu showpainin maailmaan. Scooby-Doo ja kaverit ratkaisevat mysteerin WWE:n WrestleMania-tapahtuman aikana. WWE:n pomo Vince McMahon ja lukuisat painijat kuten John Cena ja Triple H lainaavat äänensä itsensä piirrosversioille. Elokuva on studioiden Warner Bros. ja WWE Studios yhteistyötä. Se saapuu kotivideomarkkinoille ennen ensi vuoden WrestleManiaa.

Sama porukka suunnittelee nyt myös uutta Kiviset ja Soraset -piirrettyä. Kun Kivisten ja Sorasten perheet osallistuvat Vince McMagman järjestämään painitapahtumaan, he tapaavat sellaisia painijoita kuin John Cenastone ja CM Punkstone. Elokuva valmistuu vuoden 2015 alussa.

Mitä yhteistä on showpainilla ja vanhoilla Hanna-Barbera-piirretyillä? Esimerkiksi sellainen seikka, että Dwayne "The Rock" Johnson on painikehässä haukkunut John Cenaa laatikolliseksi Kiviset ja Soraset -muroja. Cena pukeutuu värikkäästi ja värikkäitä ovat myös kyseiset murot. Loukkauksesta tuli pieni ilmiö, joka johti menestyksekkääseen yhteistyöhön murovalmistajan kanssa.

Animaatioelokuvat ovat hyväksi WWE:n nykyiselle perheystävälliselle brändille ja WWE vastavuoroisesti kykenee mainostamaan elokuvia omissa ympyröissään.



Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Disneyltä ja Pixaril... Dave Mustaine ja ex-... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kyselijä85

30.05.2013 klo 22.04

Siis täh!? ''Loukkauksesta tuli pieni ilmiö, joka johti menestyksekkääseen yhteistyöhön murovalmistajan kanssa.'' nyt tipahdin kärryltä :o taidankin lähteä baarille...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova