Tuorein sisältö

Benicio del Toro Marvelin avaruusseikkailuun

04.06.2013 klo 17.30 | Luettu: 2193 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Benicio del Toro on liittynyt Marvel-elokuvaan Guardians of the Galaxy. Hän näyttelee "tärkeää hahmoa", joka tulee esiintymään monessa muussakin Marvel-elokuvassa.

Guardians of the Galaxy on avaruudessa toimiva supersankariryhmä. Chris Pratt on puoli-ihminen Star-Lord, Zoe Saldana on vihreä palkkamurhaajalyyli Gamora ja Dave Bautista on vihreä mörssäri Drax. Ryhmään kuuluu myös pesukarhu nimeltä Rocket Raccoon ja puu nimeltä Groot.

Puu ja pesukarhu todennäköisesti toteutetaan tietokoneanimaatiolla. Lee Pace ja Karen Gillan näyttelevät toistaiseksi nimeämättömiä roistoja. Mikä voi olla del Torolle varattu rooli, jota kuvaillaan alkuperäisuutisessa yhdeksi päärooleista?

Yksi arvaus on Thanos. Thanos todennäköisesti tulee esiintymään elokuvassa, sillä kuvatuilla sankareilla on läheiset suhteet häneen. Hyvin voimakas superkonna Thanos tulee ennemmin tai myöhemmin kohtaamaan ryhmän The Avengers.

Toinen arvaus on Tohtori Outo (Doctor Strange). Marvel on pitkään suunnitellut omaa elokuvaa Oudolle. Hahmo on sen verran tuntematon, että del Toron tasoisen näyttelijän palkkaus ja hahmon esittely etukäteen varmasti olisi kelpo strategia.

Kolmas arvaus on se, ettei Rocket Raccoonia sittenkään toteuteta tietokoneanimaatiolla.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Expendables 3 va... Alhaiset desibeliraj... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bob

05.06.2013 klo 13.31

Kolmas vaihtoehto olisi paras kuten kuva osoittaa.
Strangen rooliin en osaa Toroa kuvitella mutta voihan sekin toimia.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova