Tuorein sisältö

Leonardo DiCaprio on Rasputin

08.06.2013 klo 12.30 | Luettu: 4283 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Leonardo DiCaprio tulee näyttelemään Grigori Rasputinia elokuvassa Rasputin. DiCaprion kerrotaan kiinnostuneen projektista, koska tulkinnassa "hullusta munkista" on syvyyttä.

Rasputin on historiallinen hahmo ja yhtälailla legenda, joka aikanaan nousi venäläisen hovin suosioon mystikkona, joka pyrki hoitamaan keisariperheen pojan verenvuototautia. Hänen väitetään olleen tärkeä poliittinen taustavaikuttaja ja toisaalta väsymätön irstailija. Elokuva kuvaa hänet miehenä, joka on kykeneväinen sekä lempeyteen että säälimättömyyteen. Vastausta siihen miksi hänestä tällainen tuli etsitään mm. hänen lapsuudestaan.

Käsikirjoitusta ei ole vielä olemassa, vaan elokuva on osa Hollywood-ilmiötä nimeltä Jason Hall. Hall on kirjoittanut elokuvan American Sniper, joka on Steven Spielbergin seuraava ohjaus. Spielbergin kerrotaan olevan kiinnostunut jatkamaan yhteistyötä Hallin kanssa myös elokuvan Thank You For Your Service parissa: American Sniperin tavoin sekin perustuu kirjaan ja kertoo tositarinan nykypäivän amerikkalaisista sotilaista. Hall on suosiossa, joten hänen luonnostelmansa Rasputin-elokuvasta meni kaupaksi myös.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuomas Holopaisen an... Huhu: Mel Gibsonista... >

Keskustelut (4 viestiä)

janari

Rekisteröitynyt 15.02.2013

08.06.2013 klo 13.24 17 tykkää tästä

Komean kuvan olette saaneet luotua
lainaa
katsotaan

08.06.2013 klo 15.18 9 tykkää tästä

Rasputinista saa kyllä oikein loistavan elokuvan aikaan, kunhan ei lähdetä nössöilemään ikärajan takia.
lainaa
Örh

09.06.2013 klo 05.44

Eiköhän Dicaprio oikeissa puittessa hoida homman kotiin.
lainaa
DiC

10.06.2013 klo 15.06

Kunhan parta ei näytä liian feikiltä niin leffa onnistuu. Epäilen Dicaprion kasvattavan ihan niin loistokasta partaa tähän rooliin
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova