Tuorein sisältö

Man of Steel 2 on virallisesti suunnitteilla

12.06.2013 klo 20.45 | Luettu: 1943 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Teattereihin saapuu pian Teräsmies-elokuva Man of Steel. Jatko-osa on virallisesti suunnitteilla. Ohjaaja Zack Snyder ja kirjoittaja David Goyer jatkavat asemissaan. Ensimmäisen osan tarinan luomiseen osallistunut tuottaja Christopher Nolan ei välttämättä puuhastele yhtä läheisesti jatko-osan parissa.

Mitä tämä tarkoittaa Teräsmiehen kollegoille? Se jää arvailujen varaan. Viralliset ja epäviralliset lähteet ovat puhuneet kaikenlaista sankareiden yhteisseikkailusta Oikeuden puolustajat (Justice League) jo vuosien ajan. Goyer on kiinnitetty myös sellaisen elokuvan kirjoittajaksi.

Muutama viikko takaperin Teräsmiehen näyttelijä Henry Cavill totesi, ettei hän tiedä missä mennään, mutta Teräsmiehen ja Batmanin kohtaaminen on kiinnostava ajatus. Snyder puolestaan tuumasi "täysin hypoteettisesti", että hänen mielestään Teräsmiehen kehittämistä hahmona tulisi jatkaa ennen Oikeuden puolustajia.

Jossakin vaiheessa Oikeuden puolustajia lupailtiin kesälle 2015 (jolloin se kilpailisi suoraan samantapaista elokuvaa The Avengers 2 vastaan), mutta sittemmin tekijät ovat mm. todenneet että asiaa harkitaan Man of Steelin jälkeen.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Robert Rodriguezin t... Jatko-osa Friday the... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova