Tuorein sisältö

Turun Linnan Juhlat Logomossa

13.06.2013 klo 00.20 | Luettu: 1898 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun kulttuurikesä on jo kahtena vuotena huipentunut Linnanpuistossa järjestettyihin yli viikon mittaisiin Turun Linnan Juhliin. Elokuussa Linnan Juhlat vietetään verrattomaksi tapahtumapaikaksi kasvaneeseessa Logomossa, jossa puitteet ovat tänäkin vuonna kunnossa - säistäkään ei tarvitse huolehtia.

Ulkomaisista esiintyjistä Logomoon ovat vahvistuneet jo Portugalin fado-lähettiläs Mariza sekä Bo Kaspers Orkester ja Eva Dahlgren, jotka esiintyvät ainutlaatuisessa yhteiskonsertissa esittäen illan aikana molemmat täyspitkät settinsä.

Lisäksi Linnan Juhlilla on luvassa Edun Ilta, jossa muusikko Edu Kettunen isännöi eturivin suomalaisartistien tähdittämää konserttia, sekä J. Karjalaisen oma konsertti. Linnan Juhlat huipentuu lauantaina 24. elokuuta Verdi Requiem -oopperailtaan, jossa Leif Segerstam johtaa Turun Filharmonista orkesteria. Solisteina nähdään Camilla Nylund, Lilli Paasikivi, Hector Sandoval ja Mika Kares, kuorona Chorus Cathedralis Aboensis.

Linnan Juhlien ohjelmisto täydentyy vielä kesän mittaan.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ensimmäinen traileri... Lutakko Liekeissä -t... >

Keskustelut (1 viestiä)

Milli

13.06.2013 klo 06.23

Turkulaisena voisin sanoa että Linnan puistossa järjestetty tapahtuma oli puitteiltaan ylivertainen ja tunnelma oli aivan mahtava pimentyvässä mutta lämpimässä elokuussa.

Sääli että tapahtuman järjestäjän mielestä lavan pystyttämiskulut olivat liian suuret ennakkotilattujen lippujen määrään.

Toki viimevuoden esiintyjät mm Kent, PMMP jne. oli hitusen mielenkiintoisempi kuin esim Bo Kaspers Orkester vaikka ihan laadukas tuokin on.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova