Tuorein sisältö

Ubisoftin hittipelit tulevat ryminällä elokuvateattereihin

13.06.2013 klo 15.35 | Luettu: 1867 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Assassin's Creed IV
Pelialan jättiläisen Ubisoftin pelejä ovat muun muassa Assassin's Creed, Splinter Cell, Ghost Recon, Far Cry, Raving Rabbids ja tuleva Watch Dogs. Nämä kaikki ovat kääntymässä elokuviksi.

Ubisoft suunnittelee Michael Fassbenderin tähdittämää elokuvaa Assassin's Creed ja Tom Hardyn tähdittämää elokuvaa Splinter Cell tuotantotalon New Regency kanssa. Aiemmin tällä viikolla paljastui, että Ubisoft, Warner Bros. ja Michael Bay suunnittelevat Ghost Recon -elokuvaa.

Samaan aikaan Ubisoft suunnittelee myös elokuvia Watch Dogs, Far Cry ja Raving Rabbids. Ubisoft painottaa, että jokainen elokuva tulee kertomaan uuden tarinan: ne eivät suoranaisesti toista pelejä.

Ubisoft on perustanut elokuvaosaston Ubisoft Motion Pictures pitääkseen projektit tiukasti hallinnassaan. Siitä ei ole kovinkaan kauaa, kun sarjakuvatalo Marvel päätti tehdä samoin, ja kuten selvää on, Marvel on menestynyt erinomaisesti.

Assassin's Creed on tulossa vuonna 2015. Raving Rabbids (tai yksinkertaisesti Rabbids) tulee yhdistelemään näyttelijöitä ja tietokoneanimaatiota monien muiden perhe-elokuvien tyyliin.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jim Carrey ja Owen W... Traileri trailereist... >

Keskustelut (1 viestiä)

-ElBurroOnVainMies-

13.06.2013 klo 20.21 5 tykkää tästä

Saako Uwe Bollin Far Cry jatkoa? Huippu uutinen!
lainaa

Kirjoita kommentti


696


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova