Tuorein sisältö

Terminator 5 osoittaa elonmerkkejä

13.06.2013 klo 17.50 | Luettu: 4041 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Fanisivusto TheArnoldFans kertoo tavanneensa Arnold Schwarzeneggerin tapahtumassa 21st Century Financial Education Summit. Sivusto väittää Schwarzeneggerin paljastaneen, että Terminator 5:n kuvaukset alkavat ensi vuoden tammikuussa tai helmikuussa. Schwarzenegger odottaa saavansa lopullisen käsikirjoituksen lähiaikoina sekä Terminator 5:lle että Identtisten kaksosten (Twins) jatko-osalle "Identtiset kolmoset" (Triplets).

Lähde: TheArnoldFans

Terminator-oikeudet omistaa tuotantotalo Annapurna Pictures. Annapurna neuvottelee parhaillaan ison studion Paramount Pictures kanssa Terminator 5:n levityssopimuksesta.

Lähde: The Wrap

Examiner kertoo kuulleensa, ettei Dwayne Johnson todennäköisesti osallistu ensi vuoden Wrestlemania-tapahtumaan, koska hän saattaa näytellä robottia elokuvassa Terminator 5. Sivuston lähteen mukaan yksi versio käsikirjoituksesta on kirjoitettu Johnson mielessä.

Examiner kertoo kuulleensa myös mahdollisesta juonesta, jossa robotti lähetetään tappamaan Sarah Connorin vanhemmat. Sivusto pohtii, saattaisiko Schwarzenegger näytellä tällä kertaa ensimmäistä ihmistä, joka osaa taistella robotteja vastaan, mutta painottaa että kyseessä on vain arvaus.

Lähde: Examiner

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Traileri trailereist... Stephen Hawking -elo... >

Keskustelut (3 viestiä)

TR5

14.06.2013 klo 02.50 1 tykkää tästä

Schwarzenegger on jo liian vanha Terminaattoriksi (oli jos mielestäni liian vanha T3:ssa) joten toivottavasti hän EI näyttele enää robottia vaan kenties henkilöä josta Terminator robojen ulkonäkö mallinnettiin..
lainaa
TR5

14.06.2013 klo 03.56

Update.
Arska antoi uuden haastattelun TheArnoldFans sivustolle ja paljasti, että hän TULEE näyttelemään itse Terminaattoria yhä edelleen.. "In fact, I'm very happy that the studios want me to be in Terminator 5 and to star AS the Terminator, which we start shooting in January..." noh..kaippa CGI:llä saadaan pahimmat rypyt naamasta pois.
lainaa
jormu

15.06.2013 klo 11.47

Ehkä tähän tulee samanlainen cgi versio Arnoldista kuin Tron:Legacyssa oli Jeff Bridgesista? En kyllä muuten näe tolkkua tuossa...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova