Tuorein sisältö

Adam Sandler epäonnistuu itsemurhassa (tätä lyhyttä ja iskevää otsikkoa ei pidä ottaa kirjaimellisesti, hyvät ihmiset: Sandler on näyttelijä)

15.06.2013 klo 17.30 | Luettu: 2863 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Adam Sandler näyttelee pääosaa korealaisen komedian Hello Ghost amerikkalaisessa versiossa. Hänen hahmonsa on yrittänyt itsemurhaa lukuisia kertoja, mistä johtuen hän näkee aaveita. Aaveet eivät jätä häntä rauhaan, ellei hän täytä niiden toiveita.

Ohjaajaksi on kiinnitetty Chris Columbus, joka muistetaan Harry Potter -saagan aloittajana ja sellaisista komedioista kuin Yksin kotona ja Mrs. Doubtfire - Isä sisäkkönä. Hänellä ei ole pyyhkinyt järin hyvin viimeisen 10 vuoden aikana, mutta kuten lähdeuutisessakin intoillaan, hän on potentiaalisesti kyvykkäämpi mies työhön kuin Sandlerin vakio-ohjaajat tyyliin Dennis Dugan (Oikeesti aikuiset, Jack and Jill).

Hello Ghost valmistuu todennäköisesti ensi vuonna. Sandlerin ja Duganin uusin yhteistyö Oikeesti aikuiset 2 saapuu teattereihin pian.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 50 Centiltä poweria ... Taken-ohjaajan komen... >

Keskustelut (2 viestiä)

toipumistaAdampusu

16.06.2013 klo 21.06

Eiii mun suosikki! Mä voin pelastaa sen ihan varmasti voin
lainaa
Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

17.06.2013 klo 08.34 2 tykkää tästä

Sandlerin hahmo lienee hieman pinnallinen mulkku joka ensin ei välitä aaveista, mutta lopulta jonkun söötin pikkupojan aave käy parkumassa ja hahmo päätyykin täyttämään aaveiden toiveita oppien näiden moninaisista persoonallisuuksista elämän olevankin ihan kivaa ja vääntää kasvonsa perusvirneelle (kts. kuva).

Spoilasinko liikaa? D:
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova