Tuorein sisältö

Valtteri juhlii juhannusta Tampereella

17.06.2013 klo 15.02 | Luettu: 1957 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Valtteri-tapahtuma alkaa Tampereella torstaina 20.6. ja loppuu lauantaina 22. kesäkuuta. Klubin lisäksi Valtteri levittäytyy Pakkahuoneelle, Telakalle, Bar Passioniin ja Tullinaukiolle, joka on jokaisena päivänä Valtterin pääareena.

Tapahtuma alkaa kunakin päivänä kello 15 Tullinaukion ja Telakan terassilavan ilmaisilla ja ikärajattomilla keikoilla, joilla koetaan kolmen päivän aikana muun muassa Ville Leinonen, Eva & Manu, brittibändi Red Snapperin akustinen setti, Antero Lindgren, Faarao Pirttikangas ja Death Hawks. Lisäksi jokaisena päivänä Tullinaukiolla lämpiää juhannussauna, nautitaan ruuasta ja virvokkeista sekä koetaan oheisohjelmaa.

Valtterin iltaohjelma Pakkahuoneella ja Klubilla on maksullista ja suunnattu täysi-ikäisille. Luvasssa on mm. englantilainen ragga metal -yhtye Skindred, balkanilaistyylisen tanssimusiikin maailman ykkönen Shantel & Bucovina Club Orkestar, The Skints, 22-Pistepirkko & The Super Horns, Yona & Orkesteri Liikkuvat Pilvet, Tuomari Nurmion Dumari & Spuget, Asa sekä Scandinavian Music Group, jolle esiintyminen Valtterissa on kesän 2013 ainoa festivaaliveto.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lue Robert Zemeckisi... Turisas julkaisee el... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

18.06.2013 klo 12.09

Jeah, lopultakin Tampereen kesäyössä tapahtuu!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova