Tuorein sisältö

Hustle HKI -festarin taustalla kahden kaupunkifestarin osaavat voimat

19.06.2013 klo 11.01 | Luettu: 1420 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Historiansa ensimmäistä kertaa järjestettävä urbaanin musiikin festivaali Hustle HKI valtaa Helsingin Suvilahden 19.-20. heinäkuuta. Tapahtuman taustalta löytyy kahden suositun kaupunkifestivaalin, lahtelaisen Summer Upin ja tamperelaisen Blockfestin, järjestäjät sekä rap-artisti Pyhimyksenäkin tunnettu ohjelmatoimisto Ramin Välityksen toimitusjohtaja Mikko Kuoppala.

Tapahtuman pääesiintyjät saapuvat eri puolilta Yhdysvaltoja. Los Angelesista tuleva Miguel palkittiin juuri Grammylla, Houstonista lähtöisin oleva Riff Raff ampaisi kulttisuosioon Music Televisionin kautta ja New Yorkin kasvatti Action Bronson nauttii valtaisaa arvostusta genrevihkiytyneiden parissa. Lavalla nähdään myös Detroitissa oppinsa kerännyt Danny Brown ja eteläräpin superlupaus Big K.R.I.T.

- Tarkoituksena on ollut suunnitella lineup, joka ei olisi enää kahden vuoden kuluttua Suomessa mahdollinen. Vaikka ulkomaisia nimiä on useita eivätkä ne ole välttämättä vielä niin tunnettuja Suomessa, ovat nämä varmasti niitä tulevaisuuden isoja nimiä tämän musiikkityylin saralla, Mikko Kuoppala kommentoi.

Festivaalin lipunmyynti on alkanut hyvää vauhtia, lippuja myyvät Lippupalvelu sekä Tiketti.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Britney Spears laula... Uudistunut Lovex häm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova