Tuorein sisältö

Flow-festivaali päivittää esiintyjäkaartiaan

19.06.2013 klo 12.26 | Luettu: 1658 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

7.-11.8. juhlittava Flow-festivaali on julkistanut Champagne Bar & Loungen festariviikonlopun DJ-vieraat.

Festivaalialueen Champagne Bar & Loungessa on koko Flow-viikonlopun tiedossa vimmaisaa juhlintaa, kun kotimaiset DJ-konkarit ottavat tilan haltuunsa. Perjantaina juhlintaa rytmittävät Bassoradiostakin tutut Paska Sohva DJ:t, jotka soittavat kaikkea 80-luvun synapopista indierockiin ja moderniin rytmimusiikkiin, DJ-kaksikko Jaffa ja Stig-1 eli Sounds Like Kotibileet sekä tanssittavan pop-, rock- ja indiemusiikkiin erikoistuneet Tavastian Launtaidiskon DJ:t Erkko, Harvest ja Marko Makelove.

Lauantaina Champagne Bar & Loungen ohjelmassa ovat Johanna Sumuvuoren ja Tiia Vanhatapion aikamatkan rockin, punkin ja elektron maailmaan tarjoava Club Bangles, diskoa, housea ja lempeämpiäkin kappaleita soittava Kingfishers sekä disco-sisarukset Tero ja Kristiina Männikkö eli Disco Obscura. Teknon, housen ja elektron klassikoita ja tuoreita raitoja tarjoilevat puolestaan Hannulelauri-duon DJ:t. Lisäksi lauantaina kuullaan Wild Combon eklektisiä valintoja rytmimusiikin eri laidoilta.

Sunnuntaina We Love Helsinki tanssittaa Champagne Bar & Loungen yleisöä. Luvassa on keveitä valsseja, kohtalokkaita tangoja, svengaavaa jazzia, villiä twistiä, riehakasta rock’n'rollia, kuumia pop- ja rock-käännösklassikoita ja huumaavaa Suomi-discoa.

Lisää Flown ohjelmajulkistuksia on luvassa kesän mittaan.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uudistunut Lovex häm... Black Sabbath listak... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova