Tuorein sisältö

Christian Bale on mukana Terminator 4:ssa

03.12.2007 klo 22.11 | Luettu: 3453 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Parin viikon takaisille villeille huhuille on saatu vahvistus: Christian Bale näyttelee John Connoria tieteistoimintaspektaakkelissa Terminator Salvation: The Future Begins.

Huhumylly ei osannut päättää, näytteleekö Bale Connoria, terminaattoria vai kokonaan uutta hahmoa. Balen tarttumista "kuluneeseen" rooliin pidettiin epäuskottavana miehen Batman-urasta huolimatta. Terminator 2:ssa teini-ikäistä Connoria näytteli Edward Furlong ja Terminator 3:ssa nuoreksi aikuiseksi ehtinyttä tulevaisuuden toivoa Nick Stahl.

Uusien Terminator-elokuvien kerrotaan olevan jotain aivan muuta, kuin Schwarzenegger-trilogia. Jatkuvuutta pidettäneen silti yllä, jatko-osat kun sijoittuvat tekoäly SkyNetin vallankumouksen jälkeiseen aikaan. Ristiriitaisesti vastaanotettu Terminator 3 keräsi kiitosta alavireisestä loppuratkaisustaan, joka toimii johdantona ihmiskunnan selviytymistaistelulle synkässä tulevaisuudessa.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Children Of Bodomin ... Peter Jackson pelott... >

Keskustelut (3 viestiä)

RavenX

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

04.12.2007 klo 09.53

Huikeus. Tämä uutinen kyllä herätti lähestulkoon nollassa olleen kiinnostuksen tulevaa leffaa, ja miksei myös trilogiaakin kohtaan, jos Bale kaikissa on mukana. Nyt vain toivotaan parasta, ettei käsikirjoitus- ja tuotanto-osasto tunge ulos samanlaista tuubaa kuin kolmonen oli.
lainaa
crom

Rekisteröitynyt 11.10.2007

04.12.2007 klo 10.45

Ihan hyvä jos tekevät kokonaan jotain aivan muuta kuin aikaisemmat, mutta pitävät jatkuvuuden yllä. Ei sitä samaa rataa olisi voinut enää jatkaa varmastikaan. Itse tykkäsin kolmosestakin jonkun verran, huonompiakin leffoja on tehty. Täytyy kyllä varautua silleen +-0 asenteella, kuten Beowolfiin ja muihin vastaaviin. Eli kun ei ihan mahdottomia odota, niin kyllä ne leffat katsottavia on :D
lainaa
Aniska

Rekisteröitynyt 04.04.2007

04.12.2007 klo 13.40

Christian Bale on kyllä loistava. Ehkä saamme kunnon post-apokalyptistä menoa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova