Tuorein sisältö

Reckless Love julkaisee elokuussa

26.06.2013 klo 11.21 | Luettu: 1158 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kasarihevari Reckless Love julkaisee uuden, kolmannen albuminsa 30.8.

Albumin nimi on Spirit. Levyn tuloa on ennakoinut parhaillaan radioissa laajalti soiva kesäsinkku Night On Fire.

Luottotuottaja Ilkka Wirtasen avittamana luvassa on entistäkin mehevämpää soundia ja tarttuvan hillitöntä meininkiä. Uusi sinkku tulevasta albumilta saadaan julki vielä ennen albumin julkaisua.

- Tämä on paluu siihen mistä kaikki sai alkunsa, eli puhtaaseen tukkaheavymusiikin kirkasotsaiseen ja naiviin elämänriemuun. Bändi huokuu elämäntahtoa ja intoa. Haluamme kuollaksemme elää. Siltä tuntui kolmannen levyn tekeminen ja siihen kiteytyy myös suurin osa levyn sanomattomasta sanomasta ja Reckless Loven hengestä.

- Sanoitukset uusimmalla kiekolla pyörivät silkan hyvänolon tunteen, unelmien jahtaamisen, hauskanpitämisen ja katkeransuloisen rakkauden ympärillä, sillä se kaikkihan tätä maailmaa pyörittää. Mukaan taisi livahtaa myös juttu tai kaksi ihmisen ikävästä toisen luo ja yleistä maailman menon ihmettelyä tutusta hyväntuulisesta Reckless Love kulmasta katsottuna. Sävellykset ovat yksinkertaisen vastustamatonta ja armottoman iskevää popmausteista hyväntuulen heviä. Uudella levyllä väläytämme myös metallisimman puolemme tähän mennessä, lupailee Olli Herman.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Viikate löysi kouvos... Valhalla Risingin es... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova