Tuorein sisältö

Amy Winehouse hukkuu huumeisiin

04.12.2007 klo 12.45 | Luettu: 6090 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Huumehöyryinen soul-tähti Amy Winehouse on antanut medialle jälleen pureskeltavaa. Paljasjaloin ja pelkästään rintaliiveihin ja farkkuihin pukeutunut laulaja seikkaili sunnuntai-aamuna kadulla kärsivän näköisenä. Tähti vaikutti sekavalta vaeltaessaan jäätävässä säässä ilman kunnollista vaatetusta.

Amyn anopin mukaan tähti vetää kamaa enemmän kuin koskaan. Hän syyttää tähteä myös vankilassa olevan poikansa ja Amyn aviomiehen Blaken laiminlyönnistä. Amy on tiettävästi vieraillut vankilassa vain kaksi kertaa miehensä viikkojen vankilakomennuksen aikana. Amyn piti toimittaa miehelleen vaatteita ja henkilökohtaisia tavaroita mutta lopulta Blaken äiti joutui suorittamaan tehtävän. Blaken äidin mukaan Amyn pää on niin sekaisin, ettei nainen pysty järkevään toimintaan. Amy tarvitsee ammattiauttajan apua. Amy käyttää suruunsa kokaiinia ja heroiinia enemmän kuin koskaan.

Katso kuva kadulla harhailevasta Amysta täältä.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Deittailu pornotähde... Oikeus pakottaa Robb... >

Keskustelut (2 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

04.12.2007 klo 14.17

Puolestani voisi taas vaihteeksi 1 julkkis kuolla huumeisiin, tulisi esimerkki muille. Ja tuo akka ei sitten varmana halua vieroitukseen.
lainaa
Gasoil

Rekisteröitynyt 24.05.2007

04.12.2007 klo 16.30

Sen verran paskaa musiikkia tekee myös, että voisi kuolla huumeisiinsa kerta sitä todella haluaa. Taas saataisiin yksi turha julkkis pois valokeilasta.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova