Tuorein sisältö

Guillermo del Toron synkkä sankaritiimi saattaa seikkailla Man of Steel -jatkumossa

08.07.2013 klo 21.45 | Luettu: 2304 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Yksi Guillermo del Toron suunnittelemista elokuvista tunnetaan työnimellä Dark Universe. Se perustuu DC:n sarjakuvaan Justice League Dark, joka kertoo ryhmästä sankareita, jotka ovat synkempiä kuin ryhmän Justice League sankarit kuten Teräsmies ja Batman. Monet "synkistä sankareista" ovat yliluonnollisia, kuten ovat heidän kohtaamansa ongelmatkin.

Del Toro pitää aiheesta, koska hahmot toimivat erilaisilla säännöillä kuin perinteiset. Hän joka tapauksessa toivoo, että DC:n elokuvauniversumi kehittyy yhtä tiiviiksi kuin Marvelin. Jos hänen elokuvansa tahdotaan olevan osa jatkumoa jonka Teräsmies-elokuva Man of Steel aloitti, hän kunnioittaa tätä.

Dark Universe ei ole vielä saanut vihreää valoa. Del Toro luonnostelee yhä tarinaa ja odottaa, että kirjoittaja jonka vastuulle hän jättää käsikirjoituksen vapautuu. DC-elokuvia tehtaileva Warner Bros. odottaa mitä hän saa aikaiseksi.

Justice League Dark -ryhmän jäseniä ovat muun muassa John Constantine (jota Keanu Reeves näytteli elokuvassa Constantine), Swamp Thing (joka seikkaili omassa elokuvassaan 80-luvulla), Deadman, Zatanna ja Frankensteinin hirviö.

Justice League -elokuvaa, jossa seikkailevat ne perinteiset sankarit, lupailtiin hiljattain vuodelle 2015. Tilanne on kuitenkin elänyt ja tekijöiden puheista päätellen on todennäköisempää, että Man of Steel 2 tehdään ennen kuin Teräsmies liittoutuu muiden sankareiden kanssa.

Lähde: MTV

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Sky 2 saa 150 0... Wolverinella on vaik... >

Keskustelut (2 viestiä)

Bob

08.07.2013 klo 23.16 2 tykkää tästä

Del Toro se kyllä jaksaa painaa 30 projektin kanssa yhtaikaa..
lainaa
VEIVINHEITTOVIHKO

09.07.2013 klo 14.01

Rämeen olento on hyvä hahmo.
lainaa

Kirjoita kommentti


513


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova