Tuorein sisältö

Russell Crowe pelasti leffan - ja Brad Pittin?

05.12.2007 klo 01.10 | Luettu: 1427 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Russell Crowe aikoo pelastaa pahasta takaiskusta kärsineen jännärin State of Play ja mahdollisesti siinä sivussa Brad Pittinkin. Pitt jätti elokuvan kriittisessä vaiheessa, koska ei ollut tyytyväinen käsikirjoituksen viimeisimpään versioon. On arvailtu, että elokuvastudio Universalin halu haastaa Pitt oikeuteen riippuu siitä, löytyykö hänelle korvaaja ajoissa.

Kuvaukset pääsevät alkamaan vielä tämän vuoden aikana, kun Crowe liittyy Edward Nortonin, Helen Mirrenin, Rachel McAdamsin, Robin Wright Pennin ja Jason Batemanin muodostamaan näyttelijäkaartiin. Crowe näyttelee journalistia, jonka lehden murhatutkimukset riipaisevat turhan läheltä hänen omaa elämäänsä: tapaukseen on sotkeutunut poliitikko, jonka entinen kampanjapäällikkö Crowen hahmo on ja jonka etääntynyttä vaimoa toimittaja tapailee.

Universal ja Crowe ovat nykyään hyvää pataa. Crowe näytteli hiljattain Universalin ja Ridley Scottin menestyselokuvassa American Gangster ja palaa Scottin ohjaukseen heti State of Playn jälkeen, kun Universalin Nottinghamin kuvaukset alkavat.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ridley Scottista muo... Kuka korjaisi graffi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova