Johnny Depp kelpaa voron ja hattumaakarin virkoihin

16.07.2013 klo 23.30 | Luettu: 1648 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Muutama Johnny Depp -uutinen on putkahtanut ilmoille. Merkittävistä amerikkalaisista leffasivustoista nenäkkäin, Deadline, epäilee että Deppin edustajat yrittävät saada Deppin näyttämään suositulta nyt, kun The Lone Ranger floppasi. (Myös Deppin kaksi edellistä elokuvaa floppasivat.)

Depp neuvottelee mysteerijännärin Mortdecai pääroolista. Päähenkilö Charles Mortdecai on tyylikäs taidekauppias ja osa-aikainen ryöväri. Jos Depp mukaan lähtee, hän liittoutuu toistamiseen ohjaaja David Koeppin kanssa. Heidän edellinen yhteistyönsä oli Secret Window. Vähän aikaa sitten he aikoivat tehdä yhdessä jännärin The Thin Man, mutta projekti on toistaiseksi hyllytetty.

Depp viimeistelee sopimustaan koskien jättihitin Liisa Ihmemaassa jatko-osaa. Hän palaa näyttelemään Hullua hatuntekijää, kuten kaikki olettivat.

Deppillä on uusi monivuotinen sopimus Disneyn kanssa. Hän tarjoaa kehittelemiään (tuotantotalon Infinitum Nihil) elokuvia ensisijaisesti Disneylle. Deadline väittää, että sopimus solmittiin jo keväällä, vaikka siitä päätettiin uutisoida nyt.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Norjalaista black me... Hammer Open Air jyri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova