Tuorein sisältö

Huumoria: näin Man of Steelin olisi pitänyt loppua

19.07.2013 klo 23.30 | Luettu: 2372 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Elokuva Man of Steel ja varsinkin sen huipennus on jakanut mielipiteet. Toiset väittävät, ettei uusi Teräsmies ole todellinen sankari, koska hän antaa lukemattomien ihmisten kuolla. Toiset väittävät, että Teräsmies tekee kaiken minkä hän suinkin kykenee tekemään pelastaessaan koko maailman.

Tämän tekstin kirjoittaja kuuluu elokuvan puolustajiin. Katsottuani elokuvan luin monia keskusteluja, joissa elokuvaa syytettiin epäloogisuudesta ja juoniaukoista. Kun kävin katsomassa elokuvan toiseen kertaan, olin yhä vahvemmin sitä mieltä, että valitukset ovat perusteettomia.

Paitsi että... Uusi How It Should Have Ended -video keksii jotakin hyvin yksinkertaista, mitä monet intohimoisetkaan valittajat eivät ole keksineet:



(Tietenkin kaikki on selitettävissä. Teräsmiehen hologrammi-isä mainitsee Teräsmiehelle Zodin, mutta ei sitä, että Zod on tapettava tavattaessa. Ehkei isin varmuuskopiolla ole Zodista lopullista mielipidettä ennen kuin vasta Zodin aluksessa, kun Zod paljastaa miten hän reagoi ihmiskuntaan. Mutta: ehkä se olisi ollut loogista, että kun Zod saapuu, Teräsmies keskustelee asiasta uudestaan isin kanssa, eikä hakeudu pappilaan.)

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Godzillan pyrstö ja ... Vin Diesel -rintamal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova