Tuorein sisältö

The Ark ja Kent kaksintaistelussa

06.12.2007 klo 13.45 | Luettu: 1704 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Ark on ehdolla viidessä kategoriassa kilpailussa Ruotsin Grammis-palkinnoista, kuten myös Kent. Ruotsissa suureen menestykseen debyyttialbumillaan yltänyt suomalainen Anna Järvinen kilpailee neljässä kategoriassa. The Arkin vokalisti Ola Salo ja Anna kilvoittelevat molemmat vuoden sanoittajan ja vuoden säveltäjän titteleistä albumeillaan Prayer For The Weekend ja Jag fick feeling. Kent on molemmille kova vastus.


The Ark on ehdolla myös vuoden yhtyeeksi yhdessä Kentin kanssa. The Arkin Euroviisu-biisi The Worrying Kind on ehdolla vuoden kappaleeksi.

Anna Järvinen on ehdolla myös vuoden naisartistiksi ja vuoden tulokkaaksi.

Grammis on Ruotsin tärkein ja vanhin musiikkialan palkintogaala ja vastaa kotoista Emma-gaalaa. Kussakin 18 Grammis -kategoriassa on kymmenen ehdokasta. Grammikset jaetaan 9.1.2008 Globenissa Tukholmassa. Tänä vuonna myös yleisön näkemys vaikuttaa Grammiksien saajiin. Yleisön äänet ovat ensimmäistä kertaa ratkaisemassa juryn äänien ohella vuoden 2007 voittajia kaikissa muissa kategorioissa paitsi vuoden säveltäjää, sanoittajaa ja tuottajaa valittaessa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Etnisesti eksoottise... Robbie Williams samm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova