Tuorein sisältö

Tableteille tuotettu kitaramusiikin julkaisu aloittaa elokuussa

29.07.2013 klo 15.56 | Luettu: 1508 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kitaramusiikkiin, sen esittäjiin, akustisiin ja sähköisiin kitaroihin, niiden valmistajiin sekä kitaraan liittyviin laitteisiin, ohjelmistoihin ja sovelluksiin keskittynyt digitaalinen GuitarFan -julkaisu on saatavana elokuun alussa iPadeille App Storesta ja Android-tableteille Google Play -sovelluskaupasta.

GuitarFan on ensimmäinen tableteille tuotettu kitaramusiikin maailmaa käsittelevä julkaisu, ei niin sanottu näköislehti. Jatkossa GuitarFan ilmestyy kahden kuukauden välein - 6 kertaa vuodessa.

GuitarFan ei keskity pelkästään tuoreimpien "lelujen" esittelyyn vaan juttua riittää myös kitarasankareista ja -yhtyeistä sekä kitaran ja kitaramusiikin historiasta. Julkaisu testaa ja esittelee akustisia sekä sähköisiä kitaroita lisälaitteineen, musiikkiohjelmistoja ja kitaraan liittyviä mobiilisovelluksia.

Mikään musiikkilaji ei ole etusijalla: kitaralla soitetaan rockia, poppia, bluesia, heavya, jazzia, klassista, countrya ja soulia – mutta musiikillisia raja-aitoja ei ole.

Julkaisua tehdään kaikille kitarafaneille - soittotaitoa ei julkaisusta nauttimiseen tarvita. GuitarFanin avulla voi myös aloittaa soittoharrastuksen tai kehittää kitaransoittotaitojaan.

Tekijöiden yhteistyökumppaneiden verkosto on laaja ja kansainvälinen. Toimittajana muiden muassa on legendaarinen yhdysvaltalainen musiikkijournalisti Steven Rosen. GuitarFan tullaan julkaisemaan myös englanninkielisenä.

Julkaisun tavoitteena on muun muassa edistää suomalaisen kitaramusiikin ja suomalaisten kitaristien tunnettuutta maailmalla.

Ensimmäinen suomenkielinen numero on saatavana tutustumishintaan 0,89 euroa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Bloodsport-kierrätys... Wolverine on entises... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova