Tuorein sisältö

Tony Iommin mukaan Black Sabbath tuntuu paremmalta kuin 40 vuotta sitten

08.08.2013 klo 15.13 | Luettu: 1662 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hartford Advocaten haastattelussa Black Sabbathin kitaristi Tony Iommi on hehkuttanut bändielämän mahtavuutta - Iommin mukaan soittaminen vanhan porukan kanssa tuntuu melkeinpä paremmalta kuin 40 vuotta sitten!

Black Sabbath kiertää parhaillaan Pohjois-Amerikassa tuoreen 13-albuminsa johdosta. Vaikka alkuperäisestä porukasta puuttuu rumpali Bill Ward, Iommi on liekeissä.

- Se on mahtava tunne. Mikään ei voi lyödä sitä fiilistä kun astut lavalle vanhojen kamujesi kanssa - mielestäni se tuntuu paremmalta kuin 40 vuotta sitten.

- Meillä on takanamme paljon elettyä elämää, lapsia ja perhejuttuja. Sitten kun olemme jälleen keskenämme, olotila on todella miellyttävä.

Iommin mukaan uuden biisit sopivat vanhojen joukkoon mainiosti ja on myöskin hienoa soittaa uusia biisejä - sitä kun ei ole Sabbathin kohdalla tapahtunut vuosiin. Iommi olisi valmis soittamaan vaikka koko uuden albumin livenä, nyt keikkasettiin kuuluu neljä uuden albumin viisua.

- Levy on äänitetty melkeinpä livenä joten sen soittaminen livenä on myös mahdollista. Emme äänittäneet levyä täyteen turhaa sälää.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Meryl Streepin tulev... Jenni Vartiainen pää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova