Tuorein sisältö

Infoa loppuunmyydyn Weekend Festivalin käytännön kuvioista

15.08.2013 klo 10.48 | Luettu: 1547 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kesän festarikautta päättelevä Weekend Festival kerää Helsingin Kyläsaareen 16.–17. elokuuta 40 000 hengen yleisön. Tapahtuma on jo loppuunmyyty, eikä porteilta ole enää lippuja saatavilla.

Weekend Festivalilla esiintyvät mm. David Guetta, Calvin Harris, Armin van Buuren, Sebastian Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Inna, Far East Movement...

Aikataulut:
Perjantaina 16. elokuuta portit ovat avoinna kello 14.00–24.00 ja lauantai 17. elokuuta kello 14.00–24.00. Artistien lavakohtaiset soittoaikataulut löytyvät osoitteesta www.wknd.fi/info.

Festivaalialueelle pääsee parhaiten Kalasataman metroasemalta Hermannin rantatietä pitkin. Pyöräilijöille on varattu parkkialue läheltä festivaalin pääsisäänkäyntiä vasemmalla Kyläsaarentieltä sisään alueelle saavuttaessa. Omalla autolla ei kannata saapua, sillä alueella ei ole erillisiä parkkipaikkoja.

Festivaalialuetta ympäröivät tiet suljetaan tapahtumapäivinä liikenteeltä, myös pyöräilijöiltä ja jalankulkijoilta.

Kahden päivän festarilippuja on mahdollista vaihtaa ennakkoon festarirannekkeisiin Sellon, Forumin, Novan, ja Myyrmannin Glitter-liikkeissä sekä Kampin Vero Modassa torstaihin 15. elokuuta kello 18.00 asti.

Päiväkohtaisia lippuja ei vaihdeta rannekkeeseen. Niillä pääsee alueelle vain kerran sisään.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Flaming Sideburn... Vin Diesel koettaa r... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova