Tuorein sisältö

Bradley Cooper pyöräilee Ranskan ympäri seitsemän kertaa doping-päissään

17.08.2013 klo 19.30 | Luettu: 3464 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Bradley Cooper on mukana tuottajana ja todennäköisesti tähtenä elokuvassa Red Blooded American, joka kertoo amerikkalaisesta pyöräilijästä Lance Armstrongista. Armstrong voitti Ranskan ympäriajon ennätykselliset seitsemän kertaa, mutta jäi kiinni dopingista ja myönsi itsekin, että hän käytti kiellettyjä aineita jokaisen voiton aikana. Kaikki hänen kilpailutuloksensa yli kymmenen vuoden ajalta mitätöitiin.

Cooper ei ole vielä päättänyt näytteleekö hän Armstrongia vai Armstrongin tiimikaveria Tyler Hamiltonia, joka oli tietoinen dopingista. Cooper on tämän hetken halutuimpia tähtiä, joten olisi erikoista jos hän ei valitsisi pääroolia.

Ohjaajana häärii Jay Roach, joka tunnetaan parhaiten Austin Powers ja Perhe on painajainen -komediasarjoista.

Yllättyykö lukijoista yksikään, kun paljastuu, että Hollywoodissa on suunnitteilla useampiakin Armstrong-elokuvia? Ohjaaja Stephen Frears ja pääosanesittäjä Ben Foster aikovat kuvata oman versionsa tarinasta piakkoin. Lisäksi Paramount Pictures suunnittelee elokuvaa kirjan Cycle Of Lies: The Fall Of Lance Armstrong pohjalta.

Armstrongin tarinassa on se kiehtova piirre, että hän sairasti kivessyöpää ennen seitsemää voittoaan. Hän nousi tuhkamunasta kuin Fenix-lintu - ja myöhemmin paloi poroksi.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Spike Leen verileffa... Suurlähettiläät-Juss... >

Keskustelut (1 viestiä)

R2D2

17.08.2013 klo 21.29 22 tykkää tästä

+1 Tuhkamuna ja Fenix-lintu vertauksesta
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova