Tuorein sisältö

Lisätietoa hakatusta ja kiskoille hylätystä rokkarista - syntymätön lapsi pelasti hengen!

20.08.2013 klo 09.34 | Luettu: 3130 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Calling-yhtyeen Alex Bandin sieppaus/pahoinpitelytapauksesta on saatu lisätietoja. Keikkamatkalla ollut laulaja oli aamuyön tunteina joutunut kaupungilla väkivaltaisen ryöstön kohteeksi, jonka jälkeen hakattu laulaja oli jätetty loukkaantuneena rautatien raiteille (V2.fi-uutinen).

Bändin suunnalta on julkaistu tapahtuneesta lisäinfoa. Michiganin Lapeerissa sattunut väkivallanteko vaikuttaa selkeästi ryöstöyritykseltä.

Alex Band oli matkalla paikalliseen kauppaan kun häneen käytiin käsiksi ilman varoitusta. Hyökkääjät käyttivät poliisin pamppua pahoinpitelyyn. Bandia uhattiin myös aseella. Vaatimukset olivat selkeät - hyökkääjät halusivat "Hollywood-rahat".

Band taisteli vastaan jonka jälkeen hänet työnnettiin pakettiautoon. Laulaja vetosi hyökkääjiä lopettamaan pahoinpitelyn tyyliin "älkää tappako minua, olen tulossa isäksi". Pahoinpitely jatkui vielä jonkin aikaa kunnes Band hylättiin rautatien kiskoille - "It's your lucky day, we don’t kill fathers".

Tietojen mukaan Band sai selkärankaansa murtuman, mieheltä meni kolme hammasta, leuka vaati 15 tikkiä ja ruhjeita/mustelmia löytyy ympäri kehoa.

"En olisi uskonut että syntymätön lapseni pelastaisi henkeni".

Poliisi tutkii asiaa.

Mediassa tapahtunutta on epäilty jopa huijaukseksi tai liittyväksi Bandin tunnettuun huumehistoriaan. Band on kuitenkin kieltänyt huumekuviot - mies suhtautuu vieroitukseen vakavasti.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Orange Is the New Bl... Kotiteollisuuden syy... >

Keskustelut (2 viestiä)

Näinköhän

20.08.2013 klo 11.24

Jopa bändiä aikoinaan fanittaneena ja Bandin soolouraa sen jälkeen seuranneena olen hieman skeptinen tätä kuviota kohtaan.

Melkein kymmenen vuoden tauon jälkeisen "comebackin" julkistamisesta on vain muutamia päiviä - todellisuudessahan bändi ei edes "palaa yhteen", koska kaksihenkisestä alkuperäisyhtyeestä mukana on vain Band, joka käytännössä vain jatkaa soolouraansa vanhan bändin nimellä ratsastaen. Joidenkin tietojen mukaan nimen käytöstäkin on vanhalla bändikaverilla sanomista ja oikeusjutunkin mahdollisuutta heitelty. Ja nyt sitten herätetään valtavaa huomiota tällä hakkaamisella ja saadaan hyvin sopivaan aikaan Bandin/The Callingin nimi taas yleiseen tietoisuuteen (missä se ei sen yhden hitin jälkeen ole ollut sitten vuoden 2001). Ihmettelen millä spinillä tästä on edes näin suuri uutinen saatu nostatettua, kun henkilö on käytännössä täysi nobody. Hmmh.
lainaa
luotanheihin

20.08.2013 klo 14.57

Näinköhän kirjoitti:
päläpälä

Poliisi tutkii asiaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova