Tuorein sisältö

Uusi Ben-Hur on menossa omituiselle ohjaajalle

22.08.2013 klo 12.30 | Luettu: 2187 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

MGM suunnittelee uutta elokuvaa Lew Wallacen romaanin Ben-Hur: A Tale of the Christ pohjalta. Keith Clarken kirjoittamaa uutta versiota kuvaillaan uskolliseksi alkuperäisromaanille ja erityyliseksi kuin vuoden 1959 elokuvaa, joka palkittiin 11 Oscarilla.

Uusi elokuva on kasvutarina, joka alkaa juutalaisen prinssin Judah Ben-Hurin ja roomalaisen verottajan pojan Messalan nuoruudesta. He ovat ystäviä, kunnes Messala lähtee opiskelemaan Roomaan. Hän palaa muuttuneena miehenä ja pettää Ben-Hurin. Ben-Hur vannoo kostoa, ja tässäkin versiossa saa tilaisuutensa vaunuajoissa. Samaan aikaan elokuva seuraa Jeesuksen elämää. Jeesus ja Ben-Hur tapaavat useampaan kertaan.

Timur Bekmambetov neuvottelee ohjaajan pestistä. Olettaen että valmis elokuva on hahmovetoinen draama eikä vitsi, se tulee olemaan raju suunnanvaihdos ohjaajalle, joka tunnetaan tyylitellyistä väkivaltafantasioista Wanted ja Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Bekmambetov suunnittelee myös tappajaoravista kertovaa elokuvaa tuottajana (traileri).

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Traileri: tulivuori ... Zhang Ziyi palaa Hii... >

Keskustelut (1 viestiä)

perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

22.08.2013 klo 12.46 1 tykkää tästä

Vieläki kattomatta yhellä istumalla tämä alkuperäinen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova