Tuorein sisältö

Stallone ei ryhdy telkkarin Ramboksi

22.08.2013 klo 22.15 | Luettu: 2521 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Rambon oma tv-sarja julkistettiin tällä viikolla. Tuottajat väittivät Sylvester Stallonen olevan mukana kehittämässä sarjaa ja mahdollisesti näyttelevän siinä.

Stallonen edustajat kertovat, että Stallone saattaa osallistua sarjan suunnitteluun, mutta hän takuulla ei palaa näyttelemään Ramboa.

Tarkoittaako tämä sitä, ettei Stallone koskaan palaa Ramboksi? Se selviää sinä päivänä kun aika hänestä jättää. Stallone on vuoden 2008 elokuvan jälkeen puhunut avaruusörkin kanssa tappelevasta ja Meksikon huumekauppiaita kurittavasta Rambosta, ja vielä senkin jälkeen, kun hän totesi ettei hän 99% todennäköisyydellä palaa rooliin, hän on harkinnut uusia hänelle tarjottuja versioita.

Myös siitä on puhuttu aiemmin, että rooliin palkataan uusi näyttelijä, joskin aiemmin oli puhetta elokuvasarjan uudesta alusta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Danko Jones kyläilee... Nightwish jättää sin... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ramboilija

22.08.2013 klo 22.43 3 tykkää tästä

Viides Rambo tulee, jos sille idea keksitään ja tarina on hyvä. Mutta en sitä toivo, sillä neljäs Rambo on eriomainen päätös sarjalle, mutta en ole vastaankaan jos viides tulee, mutta sen on kyllä sitten olla parempi neljättä osaa.

Rambo tv-sarja taaseen... No katsotaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova