Tuorein sisältö

Ismo Alanko juhlistaa kolmannesvuosisataista taiteilijaelämää

29.08.2013 klo 16.09 | Luettu: 1675 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Marraskuussa käynnistyy konserttisalikiertue "33 1/3 - Kolmannesvuosisata taiteilijaelämää" juhlistaa Ismo Alangon huikeaa uraa. Kiertue vie Alangon Oulun Musiikkikeskukselle lauantaina 23. marraskuuta, Joensuun Carelia-saliin lauantaina 30. marraskuuta ja päättye Helsingin Kulttuuritalolle 6. - 7. joulukuuta. Liput keikoille ovat nyt myynnissä.

Konserteissa kuullaan Alangon tuotantoa viimeisen kolmannesvuosisadan, eli koko uran ajalta harvinaisuuksista hitteihin. Luvassa on myös yllätyksiä, kuten mielenkiintoisia vierailijoita Ismon uran varrelta. Yhtyekokoonpano on sama kuin Alangon nykyisen hehkutetun orkesterin, mutta tällä kiertueella se nähdään laajennettuna versiona. Konsertit tulevat olemaan pitkiä, ja niissä on väliaika.

Konserttisalikiertuetta juhlistetaan myös uudenlaisella livelevyllä, joka tallennettiin livenä studiossa yleisön läsnäollessa. Albumi sisältää kattavasti tuotantoa Alangon koko uran varrelta, ja täten myös levyn nimi on luonnollisesti Kolmannesvuosisata taiteilijaelämää. Julkaisupäivä ja kappalelista julkistetaan syyskuun puolivälissä.

- Tälle kiertueelle olen pakannut matka-arkkuuni rakkaimmat kappaleeni koko kolmannesvuosisadan kestäneen taiteilijaelämäni ajalta. Tämä on välitilinpäätös, jonka jälkeen on hyvä lähteä haistelemaan uusia tuulia, kommentoi Alanko.


La 23.11.2013 Oulu, Oulun Musiikkikeskus
La 30.11.2013 Joensuu, Carelia-sali
Pe 6.12. & La 7.12.2013 Helsinki, Kulttuuritalo
(konsertit ovat ikärajattomia)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Huippunäyttelijöitä ... Matt Damon pyörähtää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova