Tuorein sisältö

Uusi Terminator-ohjaaja on matkustellut Westerosissa ja Asgårdissa

06.09.2013 klo 11.30 | Luettu: 4017 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jaksoja tv-sarjoihin Game of Thrones, Rooma, Sopranos, Mad Men, Deadwood ja Sinkkuelämää ohjannut Alan Taylor siirtyy elokuvamaailmaan pian valmistuvalla Marvel-fantasialla Thor: The Dark World. Sitten hän ryhtyy valmistelemaan seuraavaa Terminator-elokuvaa.

Studio koetti napata Ang Leen (Piin elämä) ja myös Rian Johnsonia (Looper) ja Denis Villeneuvea (Incendies) harkittiin, mutta lopulta sopimusta ryhdyttiin solmimaan Taylorin kanssa.

Uusi elokuva on uusi alku. Sen nimi on yksinkertaisesti Terminator. (Vuoden 1984 elokuvan nimi on The Terminator.) Ensi-ilta on kesällä 2015. Arnold Schwarzenegger on mukana omien sanojensa mukaan, mutta ei ole tiedossa, ketä tai mitä hän näyttelee tällä kertaa. Terminatorien voima ei ole kytköksissä lihaskudokseen, joten kenties ikääntynyt Schwarzenegger näyttelee terminatoria, josta on niinsanotusti kumi puhjennut.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Independence Day 2 s... Teräsbetoni vetäytyy... >

Keskustelut (3 viestiä)

T-1000

06.09.2013 klo 15.42

Schwarzenegger on omien sanojensa mukaan sanonut esittävänsä yhä The Terminatoria.
lainaa
Bob

06.09.2013 klo 23.46 2 tykkää tästä

Taas reboottia vai? Uusi RoboCop näyttää ihan paskalta sekin.
Toisaalta taas 3 oli paska ja Salvation ei sinänsä juoneen vaikuttanut mitenkään niin ei nyt heti voi lytätä, mutta melkein poikkeuksetta nämä uudet näkemykset ovat ihan ripulia.
lainaa
Dix-Tracys

Rekisteröitynyt 22.04.2007

08.09.2013 klo 16.46 1 tykkää tästä

Bob kirjoitti:
Taas reboottia vai? Uusi RoboCop näyttää ihan paskalta sekin.
Toisaalta taas 3 oli paska ja Salvation ei sinänsä juoneen vaikuttanut mitenkään niin ei nyt heti voi lytätä, mutta melkein poikkeuksetta nämä uudet näkemykset ovat ihan ripulia.


Niin totta.

Näiltä uusilta yrittäjiltä puuttuu munaa tehdä jotain oikeasti uutta ja mielekästä, vaan tehdään sitä mitä rahamiehet luulee toimivan. Eniten mennään metsään kuvauksen osalta, kun yritetään olla niin modernia ja sähelletään ruutuun efektiä ja heiluntaa, mistä ei saa mitään selvää. Jos halutaan tehdä leffa, joka kunnioittaa juuriaan, niin olisi virkistävää nähdä jotain enemmän down-to-earth ja klassista hidastempoista tunnelmointia sekä toimintaa, mitä ensimmäinen Termostaattimies on pullollaan.
Muokannut: Dix-Tracys 08.09.2013 klo 16.46 lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova