Tuorein sisältö

Will Smith hylkäsi Tom Cruisen uskontarjouksen

10.12.2007 klo 15.38 | Luettu: 3029 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Näyttelijä Will Smith ei innostu scientology- eli skientologia-liikkeen opeista. Hollywoodissakin monen pään kääntänyt uskonliike tuli Smithille tutuksi näyttelijätoveri Tom Cruisen kautta. Smith ei kuitenkaan innostunut skientologien opeista.

- Rakastan Jumalaa, korkeinta voimaa mutta tuo tunne on henkilökohtainen. Luon itse yhteyteni Jumalaan kuten haluan. En usko muslimien tai kristittyjen omaavan kaikkia vastauksia, tuskin juutalaisillakaan on lopullista totuutta. Vanhempani olivat babtisteja, nuorena kouluni tunnusti katolilaista uskoa. 98 prosenttia raamatun opeista on samoja kuin hindulaisuudessa ja buddhalaisuudessa, kuten myös skientologiassa.

Smith myöntää Cruisen olevan omistautunut asialleen ja haluavan todella parantaa maailmaa skientologian avulla. Cruise on myös vakuuttava puhuja.

Omista epäilyistään huolimatta Smith myöntää kaikilla olevan oikeuden uskoa haluamaansa ja olla osana eri kirkkokuntia. Hänen vaimonsa on edelleen skientologia-kirkon jäsen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uusi mahdollisuus ko... Led Zeppelinin takah... >

Keskustelut (2 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

10.12.2007 klo 17.23

$kientologia ulos hollywoodista, sentään ei will retkahtanut - Yo home, to bell air!!

.... Tottahan tuo on, jokaisessa (pääasiassa jokaisessa) uskonnossa on sama toistuva asia, elä hyvin, jos et --> helvettiin/ uudelleen synnyt paskempaan jamaan.
lainaa
Devian

Rekisteröitynyt 20.08.2007

11.12.2007 klo 07.08

Ei toi skientologiakaan muuta ole, kuin pirun hyvä bisnes. Julkkikset syytää rahaa tohon turhuuteen miljoonia ja miljoonia. Come on..uskonnon keksijä/perustaja on tunnettu scifi-kirjailija ja he odottavat avaruusalusta kuin Jesseä...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova