Tuorein sisältö

Nikki Sixx tyrmää Sebastian Bachin Mötley Crüe -väitteet

13.09.2013 klo 00.03 | Luettu: 2299 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kuten niin usein nykyään, entisen Skid Row -vokalisti Sebastian Bachin väitteet tarjotusta Mötley Crüen laulajan pestistä kumotaan toisen osapuolen taholta.

Bach ehti Twitterissä väittää hänelle tarjotun Mötley Crüen laulajan paikkaa Vince Neilin jättäessä bändin 1990-luvun alussa (V2.fi-uutinen).

Mötley Crüen Nikki Sixx on ampunut alas Bachin väitteen. Tuoreessa "Sixx Sense" radio-ohjelmassaan Sixx toteaa Skid Rown olleen tuolloin "maailman huipulla" ja bändin kitaristin Dave Sabon olleen Sixxin ystävä, joten kuvio vaikutti mahdottomalta.

- En tiedä mistä Sebastian Bach on saanut asian päähänsä. Ehkä hän unohti kertoa meille että haluaisi laulaa Mötley Crüessa. Miten vain mutta en usko hankkeella olleen mahdollisuutta toteutua - lähinnä Skid Rowssa olleiden ystävien vuoksi.

Sixx toteaa ettei usko muidenkaan bändin tyyppien "kännipäissään" jutelleen Bachille Mötiköiden laulajan pestistä. Muut Mötley Crüen jäsenet, paitsi Vince Neil, olivat tuolloin "vesilinjalla" - ja siitä ongelmat Neilin kanssa johtuivatkin.

Sixx myöntää että asian olisi tuolloin voinut hoitaa toisin - jannut olivat kuitenkin nuorempia ja heillä ei ollut vahvaa manageria taustalla. Mutta Sebastain Bach ei kuitenkaan koskaan kuulunut bändin suunnitelmiin.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Keanu Reeves ja Will... Tampere Jazz Happeni... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova