Tuorein sisältö

Disneyn ja Jerry Bruckheimerin tiet erkanevat

20.09.2013 klo 15.22 | Luettu: 2929 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney ja tuottaja Jerry Bruckheimer ovat saaneet aikaan sellaisia toimintahittejä kuin Pirates of the Caribbean, National Treasure, Armageddon ja Pearl Harbor. Viime vuosina Bruckheimerin tuotannot kuten Prince of Persia: The Sands of Time, Noidan oppipoika ja The Lone Ranger ovat flopanneet kipeästi.

Disney ja Bruckheimer eivät uusi sopimustaan, kun se päättyy ensi vuonna. Disneyn kerrotaan keskittyvän brändeihinsä kuten Pixarin, Marvelin ja Lucasfilmin elokuviin, kun Bruckheimer taas palaa aikuisyleisölle suunnatun viihteen eli sentyylisten elokuvien kuin Enemy of the State, Black Hawk Down ja Beverly Hills kyttä pariin.

Osapuolet vievät päätökseen keskeneräiset projektit kuten viidennen Pirates of the Caribbeanin, joka valmistuu aikaisintaan vuonna 2016.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stam1nan kuudes albu... Bryan Cranstonia epä... >

Keskustelut (3 viestiä)

pahat_pojat_kolme

20.09.2013 klo 15.57 1 tykkää tästä

Äläs unohda Bad Boys 3:sta! Kuulemma (joo tiedetään...) käsikirjoituksen tekeminen on pöydällä ja tuotanto käynnistetään. Ja jos kerran Bruckheimer on palaamassa korkeisiin ikärajoihin, niin kyllä se Bad Boys 3 olisi varsin suositeltava projekti.
lainaa
teebee

Rekisteröitynyt 22.09.2008

20.09.2013 klo 17.46 1 tykkää tästä

Nyt tarvittaisiin kyl yks uus Black Hawk Down -tyylinen elokuva. Ei oo oikein mitään hyvää elokuvaa genreen/aihealueseen kuuluvaa tullu vähään aikaan.
lainaa
jotainoikeastiuutta

20.09.2013 klo 22.42

teebee kirjoitti:
Nyt tarvittaisiin kyl yks uus Black Hawk Down -tyylinen elokuva. Ei oo oikein mitään hyvää elokuvaa genreen/aihealueseen kuuluvaa tullu vähään aikaan.


Miksi haluat nähdä ne vanhat kuviot uudessa leffassa?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova