Tuorein sisältö

Kauhuista selvinneet tytöt kerääntyvät Jamie Lee Curtisin luo

23.09.2013 klo 15.30 | Luettu: 2146 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Final Girl" on klassinen kauhuklisee. Puukkohippabuumin aloittaneessa leffassa Halloween Jamie Lee Curtis näytteli pysäyttämättömän naamiomiehen viimeistä kohdetta, joka loppuhuipennuksen kunniaksi pisti hanttiin ja säilyi hengissä. Melko pirun moni melko pirun samanlainen leffa päättyi samalla lailla seuraavina vuosikymmeninä.

Curtis on kiinnitetty tv-sarjaan The Final Girls. Hän näyttelee mystistä matamia, joka johtaa vertaistukiryhmää nuoremmille naisille, jotka ovat selviytyneet kaameista kauhutarinoista. Pilottijakson väsää Steve Miner, joka on ohjannut Halloweenin kuudennen jatko-osan Halloween H20:n ja samantapaiset elokuvat Friday the 13th: Part II ja Part III. Curtisin kanssa hän on tehnyt myös romanttisen fantasian Ikuisesti nuori.

Uutislähteen mukaan sarja ei ole saanut virallisesti vihreää valoa, mutta suunnitelmat etenevät vauhdilla. Rajun kauhun ystäviä tulee järkyttämään eniten se tieto, että sarjaa suunnittelee Disneyn omistama ABC ja tarkemmin sanoen tytärkanava ABC Family. ABC Family on nimestään huolimatta esittänyt aiemminkin sentasoista sisältöä kuin ensimmäinen Halloween.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Quasimodon kaverille... Spektin Diktaattorim... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova