Tuorein sisältö

Fargo-sarjaa tähdittää Martin Freeman

27.09.2013 klo 13.30 | Luettu: 1353 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Martin Freeman on kiinnitetty tv-sarjaan Fargo, joka perustuu Coenin veljesten samannimiseen elokuvaan. Coenit ovat mukana tuottajina.

Uutisen takana oleva arvostettu Hollywood Reporter ei vaikuta täysin tietävän mistä se puhuu. Sivuston mukaan Freeman näyttelee Lester Nygaardia, eli "samaa hahmoa, jota William H. Macy näytteli vuoden 1996 elokuvassa". Macy näytteli hahmoa nimeltä Jerry Lundegaard.

Aiemmin on kerrottu, ettei tv-sarja toista elokuvan tarinaa, vaan kertoo uuden tarinan, joka sijoituu samoille seuduille ja tavoittelee elokuvan omintakeista huumorintajua. On myös kerrottu, että tarina on yhden tuotantokauden mittainen, mutta on mahdollista, että toinen tuotantokausi kertoo uuden tarinan uusilla näyttelijöillä.

Viime kerralla opimme, että Billy Bob Thornton näyttelee manipuloivaa miestä, joka saapuu pieneen kaupunkiin ja syöksee vakuutusasiamiehen tuhon tielle. Hollywood Reporter tietää kertoa, että Freeman näyttelee tätä vakuutusasiamiestä. Macyn hahmo oli autokauppias.

Freeman nähdään pian elokuvissa The World's End ja Hobitti: Smaugin autioittama maa, sekä tv-elokuvasarjan Uusi Sherlock kolmannella kaudella.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Remu julkaisee Andal... Traileri: Steve Care... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

27.09.2013 klo 13.45 1 tykkää tästä

Coen-meininki kelpaa aina, mutta älkää nyt liikaa Freemania rasittako, jotta Sherlockin jatkot saadaan kuvattua.
lainaa

Kirjoita kommentti


156


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova