Tuorein sisältö

Myös Hellblazer-Constantine matkaa televisioon

27.09.2013 klo 15.25 | Luettu: 2630 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

John Constantine on saamassa oman tv-sarjan. Useimmat tuntevat hänet Keanu Reevesin tähdittämästä elokuvasta Constantine, mutta hänen ensimmäinen oma julkaisunsa on sarjakuva Hellblazer. Myös tv-sarjan nimi tulee olemaan Constantine.

Constantine on ketjussa polttava antisankari, joka omaa yliluonnollisia kykyjä ja kolkon asenteen. Hän yrittää silti saada aikaan hyvää paranormaaleissa ikävyyksissä rypiessään.

Yksi tv-sarjan kirjoittajista on David S. Goyer, tuo sarjakuvaelokuvien (Blade, Batman, Ghost Rider, Man of Steel) erikoismies. Myös tuore tv-sarja Da Vinci's Demons on hänen luomuksensa.

Constantine on DC:n hahmo, joten DC toden totta koettaa vahvistaa asemiaan tv-maailmassa. Batmanin liittolaisesta komisaario Gordonista kertova sarja Gotham julkistettiin pari päivää sitten ja jo käynnissä oleva sarja Arrow on saamassa sisarsarjan Flash.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Traileri: Steve Care... Bryce Dallas Howard ... >

Keskustelut (2 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

27.09.2013 klo 21.30 1 tykkää tästä

Noni! Tässä on sarja mitä itse odotan! Hellblazer-sarjakuvien suurena fanina olin hyvin pettynyt itse elokuvaan, vaikka se viihdyttävä teos olikin, kunhan tsiigasi sen omana teoksenaan, eikä ajatellut liittyvän Hellblazeriin. Toivottavasti sarja nyt seuraisi sarjakuvia. Toivossa on hyvä elää!
lainaa
Mirr5

Rekisteröitynyt 17.03.2009

28.09.2013 klo 12.44

"D. S. Goyer"

Ei ole hyvä juttu.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova